Βραζιλία: Αποφάσισαν να παίξουν στο Copa America οι διεθνείς

Βραζιλία: Αποφάσισαν να παίξουν στο Copa America οι διεθνείς

Βραζιλία: Αποφάσισαν να παίξουν στο Copa America οι διεθνείς

bet365

Παρά την αντίθεσή τους στη διεξαγωγή του Copa America στη Βραζιλία, οι παίκτες της Σελεσάο αποφάσισαν να κατέβουν κανονικά στη διοργάνωση και αναμένεται να το επισημοποιήσουν μέσω κοινής ανακοίνωσης.

Μετά το οριστικό «ναι» της Αργεντινής του Λιονέλ Μέσι, αλλά και της Ουρουγουάης του Λουίς Σουάρες πριν από λίγες μέρες, η Βραζιλία έγινε η τελευταία που αποφάσισε να κατέβει στο Copa America με όλα τα «αστέρια» της.

Οι διεθνείς της Σελεσάο είχαν εκδηλώσει από την αρχή την αντίθεσή τους στην απόφαση της χώρας να διοργανώσει το τουρνουά και μέχρι πρότινος σκέφτονταν να μη συμμετάσχουν καν, αφήνοντας έτσι την ομάδα σε άσημους παίκτες από όλη τη χώρα ή στην Κ-23.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η «GloboEsporte», οι ποδοσφαιριστές επέλεξαν να αγωνιστούν, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα κόντρα στη Βενεζουέλα (13/6) και πλέον, αναμένεται να επισημοποιήσουν την απόφασή τους με κοινή ανακοίνωση, εξακολουθώντας παρ' όλα αυτά να βρίσκονται σε ρήξη με την ομοσπονδία της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκλέκτορας, Τίτε, φερόταν έτοιμος να παραιτηθεί αν αποσυρθούν οι παίκτες του από το Copa America και τα βραζιλιάνικα media κάνουν λόγο και για πρόθεση του αμφιλεγόμενου προέδρου, Μπρούνο Καμπόκλο, να τον καθαιρέσει από τον ομοσπονδιακό πάγκο.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα