Βραζιλία - Copa America: Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ετοιμάζεται να διώξει τον Τίτε

Βραζιλία - Copa America: Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ετοιμάζεται να διώξει τον Τίτε

Βραζιλία - Copa America: Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ετοιμάζεται να διώξει τον Τίτε

bet365

Ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας υποσχέθηκε στην κυβέρνηση ν' απομακρύνει τον Τίτε - λόγω της αντίδρασής του στη φιλοξενία του Copa America από τη χώρα - και να τον αντικαταστήσει με τον Ρενάτο Γκάουσο.

Μπορεί ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (CBF) να βρίσκεται υπό πίεση - αντιμετωπίζει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση υπαλλήλου, ενώ φέρεται να ήταν μεθυσμένος στην ομιλία του προς τους παίκτες πριν το ματς με το Εκουαδόρ - και τα μέλη του Δ.Σ να ζητούν την απομάκρυνσή του, αλλά κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να παραμείνει στη θέση του πάντα στη γραμμή του προέδρου Ζαΐρ Μπολσονάρο.

Ο Ροζέριο Καμπόκλο σύμφωνα με το Globoesporte είναι έτοιμος ν' απομακρύνει τον ομοσπονδιακό προπονητή, Τίτε, ο οποίος αντιδρά μαζί με τους παίκτες στη φιλοξενία του Copa America από τη χώρα εν μέσω διαμαρτυριών για τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό θανάτων από τον κορονοϊό (μετά την παραίτηση της Αργεντινής και της Κολομβίας από τη συνδιοργάνωση).

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ενημέρωση την κυβέρνηση ότι θα προχωρήσει στην απόλυσή του μετά το ματς στην Ασουνσιόν με την Παραγουάη (9/6, 03:30) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 και θα τον αντικαταστήσει με τον Ρενάτο Γκαούσο (58 ετών, πρώην τεχνικός Φλουμινένσε, Βάσκο, Μπαΐα, Γκρέμιο, Ατλέτικο Παραναένσε), ο οποίος θα επιλέξει την ομάδα για το Copa America (13 Ιουνίου - 10 Ιουλίου).

Η αναστάτωση στο «στρατόπεδο» της Σελεσάο δεν έχει προηγούμενο. Οι παίκτες έχουν σύσκεψη κάθε μέρα για να καθορίσουν τη στάση τους, ετοιμάζουν ανακοίνωση, εξετάζουν το ενδεχόμενο να μποϊκοτάρουν τη διοργάνωση.

Σε περίπτωση που τελικά απομακρυνθεί ο Τίτε, αναμένεται η αντίδραση των παικτών, οι οποίοι συστρατεύονται πλήρως με τον προπονητή τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα