Λίβερπουλ: Ζήτησε από τον Μανέ να μην αγωνιστεί στον προημιτελικό με την Σενεγάλη

Κώστας Τόπας
Λίβερπουλ: Ζήτησε από τον Μανέ να μην αγωνιστεί στον προημιτελικό με την Σενεγάλη

bet365

Η Λίβερπουλ ζήτησε από τον Σάντιο Μανέ να μην διακινδυνεύσει την υγεία του παίζοντας στον προημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής της Σενεγάλης εναντίον της Ισημερινής Γουινέας.

Πριν από μερικές ημέρες ο Σαντιό Μανέ είχε έναν άσχημο τραυματισμό στον αγώνα της εθνικής του ομάδας με το Πράσινο Ακρωτήρι. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος εξτρέμ της Λίβερπουλ πήγε να διεκδικήσει την μπάλα, που βρισκόταν στον αέρα, μαζί με τον τερματοφύλακα του Πράσινου Ακρωτηρίου, Μποζίνια. Ωστόσο, ο Μποζίνια έκανε μια απρόσεκτη έξοδο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον Σαντιό Μανέ στο κεφάλι.

Παρ' όλα αυτά τόσο ο άσος των «Reds» όσο και ο Βοζίνια είναι μια χαρά στην υγεία τους μετά την τρομακτική τους σύγκρουση στο ματς και πόζαραν μάλιστα κι αγκαλιά από το νοσοκομείο.

Βέβαια, η Λίβερπουλ φαίνεται να ανησυχεί για την κατάσταση του παίκτη της κι έχει έρθει σε επαφή μαζί του για να καταστήσει ξεκάθαρη τη θέση της. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mail», η ομάδα του Μερσεϊσάιντ ζήτησε από τον Σενεγαλέζο να μην αγωνιστεί στον προημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με την Ισημερινή Γουινέα (30/01, 21:00), προκειμένου να μην διακινδυνεύσει η υγεία του.

Από την πλευρά του πάντως ο Μανέ δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media, στην οποία φαίνεται να κάνει ποδήλατο γυμναστικής, ενώ συμμετείχε και στην προπόνηση της Σενεγάλης το Σάββατο (29/01), προκαλώντας ανησυχίες στην Λίβερπουλ ότι θα αγωνιστεί κανονικά απόψε.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα