Σίτι-Τσέλσι: Η πρώτη φωτογραφία των 22 βασικών στο Instagram (pics)

Σίτι-Τσέλσι: Η πρώτη φωτογραφία των 22 βασικών στο Instagram (pics)

bet365

Ποια ήταν η πρώτη φωτογραφία στο Ιnstagram των 22 βασικών; Ο Κωνσταντίνος Κωλαΐτης μπαίνει στους λογαριασμούς των αστεριών και ξεθάβει τις πρώτες τους φωτό.

Ποια ήταν η πρώτη φωτογραφία στο Ιnstagram των 22 βασικών; Ο Κωνσταντίνος Κωλαΐτης μπαίνει στους λογαριασμούς των αστεριών και ξεθάβει τις πρώτες τους φωτό.

Στο ποδόσφαιρο του 2021 τα social media κατέχουν κεντρικό ρόλο ως προς τους μικρούς και μεγάλους σταρ του ποδοσφαίρου. Στις συνήθειές τους, στον τρόπο προβολής τους, στις χορηγικές συμφωνίες και στο πώς επηρεάζουν το κοινό τους ως πρώτης τάξεως «influencers». Το όνειρο της συμμετοχής σε έναν τελικό Champions League, όμως, γεννιέται πολύ νωρίτερα από έναν λογαριασμό στο Instagram. Και τα αστέρια των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι ετοιμάζονται να το ζήσουν, στον σπουδαίο μεταξύ τους «εμφύλιο» που θα διεξαχθεί στο «Ντραγκάο» (29/5, 22:00).

Είτε νικήσουν, είτε αποβούν οι μεγάλοι χαμένοι της βραδιάς, το σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσει ανάρτηση ανάλογου περιεχομένου στο προφίλ τους. Άλλωστε, όσο μεγάλο είναι το ταξίδι που έχουν διανύσει σε ποδοσφαιρικούς όρους, άλλο τόσο είναι το περιεχόμενο που έχουν δημιουργήσει στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πολλά χρόνια πριν σκαρφαλώσουν στο ανώτατο επίπεδο, οι πρωταγωνιστές των δύο ομάδων έκαναν «ντεμπούτο» στην πλατφόρμα, όντας σε ολότελα διαφορετικό περιβάλλον, ομάδα, φάση ζωής.

Κάποιοι πήγαιναν σχολείο, άλλοι πανηγύριζαν κούπες στα τμήματα υποδομής, άλλοι πάλι είχαν ήδη «ενηλικιωθεί» ποδοσφαιρικά και το επίσημο προφίλ τους ακολούθησε της ευρωπαϊκής καταξίωσης. Κι ένας από τους 22 παίκτες Γαλάζιων και Μπλε αρνείται πεισματικά ως σήμερα να ενταχθεί στον κανόνα, δίχως να διατηρεί τον οποιονδήποτε λογαριασμό.

Λίγες ημέρες, λοιπόν, πριν από τον μεγάλο τελικό, μπήκαμε στα προφίλ των αστέρων των δύο ομάδων και βρήκαμε την πρώτη τους φωτογραφία, τέσσερα, έξι, ή και οκτώ χρόνια πριν από το ραντεβού τους στο σπουδαιότερο ματς της ευρωπαϊκής σεζόν 2020/21.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα