Champions League: Η Τουρκία επιβεβαιώνει για Σούπερ Καπ και τελικό του 2023 στην Πόλη

Champions League: Η Τουρκία επιβεβαιώνει για Σούπερ Καπ και τελικό του 2023 στην Πόλη

bet365

Ρελάνς για τους δύο σερί χαμένους τελικούς λόγω Covid-19 επιδιώκει η Τουρκία, με τον Υπουργό Αθλητισμού να επιβεβαιώνει τη μεταφορά του φετινού Σούπερ Καπ, αλλά και την ανάθεση του τελικού του Champions League του 2023 στην Πόλη.

Μετά το περσινό Final-8 με μονούς αγώνες στη Λισαβόνα, η Τουρκία έχασε και τον φετινό τελικό του Champions League από… πορτογαλικά χέρια, με το Οπόρτο και το «Ντραγκάο» αυτή τη φορά να φιλοξενούν τον αγγλικό «εμφύλιο» που έβγαλε νικήτρια την Τσέλσι.

Ωστόσο, η Πόλη παραμένει μέσα στα σχέδια της UEFA για τα προσεχή «ραντεβού». Και μετά τη διπλή «χασούρα», η Συνομοσπονδία ετοιμάζεται να «αποζημιώσει» τη γειτονική χώρα με δύο τελικούς μέσα στην επόμενη διετία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Goal», επικαλούμενη τον Τούρκο Υπουργό Αθλητισμού, η Πόλη και το «Ατατούρκ» έχουν κλειδώσει ως έδρα του ερχόμενου τελικού του Σούπερ Καπ (11/8) ανάμεσα σε Τσέλσι και Βιγιαρεάλ, ο οποίος ως τώρα είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Μπέλφαστ της Βορείου Ιρλανδίας («Windsor Park»).

Μάλιστα, ο δεύτερος τελικός θα είναι ο τελικός Champions League του 2023, με την UEFA να μεταθέτει έτσι το Μόναχο και την «Allianz Arena» που έχουν αναλάβει τη φιλοξενία του για το 2025.

Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για αλλαγή πλάνου από την πλευρά της UEFA.

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα