Οι παίκτες της Τσέλσι ζήτησαν από τον Καντέ να κάνει καθυστερήσεις αλλά εκείνος συνέχιζε να τρέχει (vid)

Κώστας Τόπας
Οι παίκτες της Τσέλσι ζήτησαν από τον Καντέ να κάνει καθυστερήσεις αλλά εκείνος συνέχιζε να τρέχει (vid)

bet365

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, οι παίκτες της Τσέλσι προσπαθούσαν να κερδίσουν χρόνο ώστε να διατηρήσουν το προβάδισμα και να στεφθούν στο τέλος πρωταθλητές Ευρώπης. Αυτό ζήτησαν κι από τον Ν'Γκολό Καντέ, μετά από ένα μαρκάρισμα που δέχθηκε, αλλά εκείνος αρνήθηκε, σηκώθηκε και συνέχιζε να παίζει!

Το «γελαστό παιδί» πραγματοποίησε μία μυθική εμφάνιση στον τελικό του Champions League. «Κατάπιε» όλους τους χαφ της Μάντσεστερ Σίτι, δεν έχασε μονομαχία, ήταν πανταχού παρών σε κάθε σημείο του γηπέδου και στο τέλος δίκαια χρίστηκε ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης.

Οσο το παιχνίδι όδευε προς την λήξη του, οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι προσπαθούσαν να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους και να κάνουν καθυστερήσεις, προκειμένου να μην αφήσουν τους παίκτες της Σίτι να εκδηλώσουν κάποια επίθεση.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Καντέ στην προσπάθειά του να βγάλει την ομάδα του σε αντεπίθεση, ανατράπηκε από τον Φερναντίνιο στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Εκείνη τη στιγμή οι συμπαίκτες του αλλά κι από τον πάγκο της Τσέλσι του ζήτησαν να παραμείνει πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να κερδίσει μερικά δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, ο Γάλλος μέσος αρνήθηκε να προβεί σε μία τέτοια ενέργεια κι έτσι σε κλάσματα δευτερολέπτων σηκώθηκε αμέσως από το χορτάρι για να συνεχίσει το παιχνίδι, έχοντας πάντα ζωγραφισμένο το χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα