Το γκολ του Χάβερτς θύμισε Τόρες (pic & vids)

Κώστας Τόπας
Το γκολ του Χάβερτς θύμισε Τόρες (pic & vids)

bet365

Το γκολ που σημείωσε ο Κάι Χάβερτς στον τελικό του φετινού τελικό του Champions League, θύμισε σε πολλούς αυτό που είχε πετύχει ο Φερνάντο Τόρες κόντρα στην Μπαρτσελόνα το 2012.

Η Τσέλσι επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 στον τελικό του Champions League στο Ντραγκάο και κατέκτησε το τρόπαιο για την δεύτερη φορά στην ιστορία της. Το «χρυσό» γκολ των «μπλε» σημείωσε στο 42' ο Κάι Χάβερτς.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός των «μπλε» εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Μάντσεστερ Σίτι, πέρασε τον Εντερσον και έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Ενα γκολ το οποίο σε πολλούς ξύπνησε μνήμες.

Τη χρονιά που η Τσέλσι κατέκτησε για πρώτη φορά την κούπα με τα μεγάλα «αυτιά», το 2012, ο Φερνάντο Τόρες, είχε σκοράρει με παρόμοιο τρόπο κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Στις καθυστερήσεις εκείνου το ματς, οι «μπλαουγκράνα» έψαχναν απεγνωσμένα το γκολ της πρόκριση αλλά η Τσέλσι έφυγε στην αντεπίθεση, ο «Εl Nino» πέρασε και τον Βαλντές και έγραψε το 2-2, βάζοντας τέλος στις λιγοστές ελπίδες της Μπάρτσα.

Με αυτόν τον τρόπο οι «Μπλε» πήραν την πρόκριση για τον τελικό, όπου στο Allianz Arena πανηγύρισαν το πρώτο τρόπαιο του Champions League στην ιστορία τους.

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα