Απίθανος Λίνεκερ: Παραιτήθηκε από το ΒΤ για να ταξιδεύει με τους γιους του στα ματς της Λέστερ!

Απίθανος Λίνεκερ: Παραιτήθηκε από το ΒΤ για να ταξιδεύει με τους γιους του στα ματς της Λέστερ!

bet365

Ο τελικός του Champions League θα είναι ο τελευταίος του Γκάρι Λίνεκερ ως παρουσιαστής στο ΒΤ, καθώς παραιτήθηκε για να μπορεί να ταξιδεύει με τους γιους του και ν' ακολουθούν την αγαπημένη τους Λέστερ στα ευρωπαϊκά ματς.

Ο Γκάρι Λίνεκερ ρίχνει την αυλαία της παρουσίας του στο ΒΤ Sport με το μεγάλο τελικό Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι. Το ματς του «Ντραγκάο» θα είναι το τελευταίο του 60χρονου Άγγλου πρώην επιθετικού, ως παρουσιαστής στην τηλεοπτική εκπομπή μετά από έξι χρόνια.

Ο λόγος; Θέλει να μπορεί να ταξιδεύει με τους γιους του για ν' ακολουθούν την αγαπημένη τους Λέστερ και να παρακολουθούν από κοντά τα ματς στο Europa League. «Ο τελικός του Champions League θα είναι η τελευταία μου εκπομπή στο BT Sport. Θέλω να ευχαριστήσω τον τηλεοπτικό σταθμό για τη γενναιόδωρη πρόταση, αλλά έπειτα από πολλή σκέψη θα σταματήσω.

Νιώθω ότι είναι η ώρα να κάνω πράγματα που είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, όπως το ν' ακολουθώ τη Λέστερ σε όλη την Ευρώπη με τους γιους μου (πόσες ευκαιρίες θα έχουμε;)», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Γκάρι Λίνεκερ σκόραρε 95 γκολ για το πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λέστερ από το 1978 έως το 1985. Μπορεί να παραιτήθηκε από το ΒΤ, αλλά θα συνεχίσει να παρουσιάζει το Match of the Day για το ΒΒC, όπως κάνει από το 1999.

@Photo credits:
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα