Μιλόγεβιτς: «Η Σίτι το φαβορί στον τελικό λόγω Γκουαρδιόλα»

Μιλόγεβιτς: «Η Σίτι το φαβορί στον τελικό λόγω Γκουαρδιόλα»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέλυσε στη Σερβία τον αποψινό τελικό του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, χρίζοντας φαβορί την ομάδα του Γκουαρδιόλα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στη σερβική Blic για τον αποψινό τελικό του Champions League στο Πόρτο μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι, υπογραμμίζοντας ότι κατά τη δική του γνώμη φαβορί είναι οι «Πολίτες» λόγω της παρουσίας του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο.

«Καταρχάς, περιμένω έναν φανταστικό αγώνα. Δεν είναι κλισέ, είναι πραγματικά δύο ομάδες που έφτασαν εδώ άξια. Το ντέρμπι του νησιού σίγουρα είναι μια μεγάλη μονομαχία με καλό ποδόσφαιρο. Οι Γκουαρδιόλα και Τούχελ είναι μέσα στους πέντε κορυφαίους προπονητές του σήμερα. Εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και οι δύο και μοντέρνοι. Ξέρουν πώς να διαχειριστούν το παιχνίδι φανταστικά και έχουν και το στοιχείο της έκπληξης να ετοιμάσουν σε έναν αντίπαλο. Και γι' αυτό θα είναι ενδιαφέρον», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια ο Μιλόγεβιτς εκθείασε τον Γκουαρδιόλα, τονίζοντας ότι έχει έρθει η ώρα να κατακτήσει ξανά το Champions League, αυτή τη φορά με τη Σίτι: «Τα έργα μιλούν για την αξία του. Κοιτάξτε τι κέρδισε. Τα πάντα! Με την Μπαρτσελόνα ειδικά. Πρόσφερε μαθήματα στην Μπουντεσλίγκα στον πάγκο της Μπάγερν. Κυριαρχεί στην Αγγλία, ήρθε στο Μάντσεστερ το 2016 και έκτοτε έχει κερδίσει τρεις τίτλους πρωταθλήματος. Διεκδικεί φέτος αυτό το στέμμα του Champions League με την Σίτι. Και, πιστεύω, έχει έρθει η ώρα. Τόσο για το κλαμπ όσο και για τον Γκουαρδιόλα. Παρότι πιστεύω ότι κάθε άλλος αντίπαλος στον τελικό θα του ταιριάζει καλύτερα από την Τσέλσι! Ωστόσο, ένα ελαφρύ φαβορί έχει η Σίτι, κυρίως λόγω του Πεπ, αλλά και λόγω του μεγαλύτερου αριθμού πιο έμπειρων παικτών που έχει».

Τέλος, μιλώντας για τον Τόμας Τούχελ και την Τσέλσι, ο Μιλόγεβιτς υποστήριξε: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή. Είναι εξαιρετικός προπονητής. Έφτασε στον τελικό με μια ομάδα που δεν έχει αστέρια διεκδικώντας το τρόπαιο του Champions League. Με παίκτες όπως οι Βέρνερ, Πούλισιτς, Χάβερτς. Επιπλέον, δεν είναι αδύναμοι ποδοσφαιριστές. Όμως, σύμφωνα με τα ονόματα, η Σίτι έχει μια ισχυρότερη ομάδα. Έχω διλήμματα για το ποιες θα είναι οι επιλογές της Σίτι και της Τσέλσι στον τελικό. Και οι δύο προπονητές είναι συνηθισμένοι σε εκπλήξεις. Αυτή είναι η γοητεία της δουλειάς τους».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα