Τσέλσι - Champions League: Προλαβαίνουν τον τελικό Μεντί και Καντέ

Gazzetta team
Τσέλσι - Champions League: Προλαβαίνουν τον τελικό Μεντί και Καντέ

bet365

Ο Τόμας Τούχελ επιβεβαίωσε ότι οι Μεντί και Καντέ πρόκειται να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα και κατά πάσα πιθανότητα θα τεθούν στη διάθεσή του για τον τελικό του Champions League (29/5, 22:00).

Τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τσέλσι ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται πως θα λυθούν εγκαίρως πριν την πρώτη σέντρα στο «Ντραγκάο» (29/5, 22:00).

Ο λόγος για τους Εντουάρ Μεντί και Ενγκολό Καντέ, οι οποίοι είχαν αποχωρήσει τραυματίες από τα δύο τελευταία παιχνίδια των Μπλε στην Premier League με Άστον Βίλα και Λέστερ αντίστοιχα. Ωστόσο, αμφότεροι όπως δήλωσε ο Τόμας Τούχελ σε συνέντευξη Τύπου θα επιστρέψουν στην προπόνηση την ερχόμενη Τετάρτη (26/5), θέτοντας έτσι υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα.

Σε ότι αφορά τον Σενεγαλέζο κίπερ, ο οποίος είχε χτυπήσει άσχημα στο δοκάρι, ο Γερμανός coach δήλωσε πως: «Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι ο τραυματισμός δεν είναι κάτι σοβαρό. Έχουμε την ελπίδα ότι θα επανέλθει στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα την Τετάρτη. Είχε τεράστια πρόοδο στο θέμα πόνου και αν είναι ετοιμοπόλεμος θα παίξει στον τελικό».

Από την άλλη, ο Καντέ είχε μείνει προληπτικά εκτός από το ματς με την Άστον Βίλα, αλλά ο Τούχελ δεν φαίνεται να ανησυχεί για έναν «μαχητή» σαν τον Γάλλο και αστειεύτηκε πως θα τον ρίξει απευθείας στον τελικό, χωρίς προπονήσεις και χωρίς τη γνώμη του ιατρικού τιμ:

«Δεν θα μιλήσουμε με τους γιατρούς, δεν θα αλλάξουμε τακτικές, θα τον βάλουμε απλά να προπονηθεί όταν αρχίσει το παιχνίδι το Σάββατο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα