Αγωνία στην Τσέλσι για τον τραυματισμό του Καντέ λίγες μέρες πριν το τελικό του Champions League

Αγωνία στην Τσέλσι για τον τραυματισμό του Καντέ λίγες μέρες πριν το τελικό του Champions League

bet365

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις των «μπλε» μετά τον απρόοπτο τραυματισμό του Ν'Γκολό Καντέ, λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Champions League.
Τα bwin Challenges* χαρίζουν μια 4K τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η Τσέλσι κατάφερε να πάρει μία πολύτιμη νίκη κόντρα στην Λέστερ με 2-1, παίρνοντας παράλληλα και μία μία άτυπη ρεβάνς από τις «αλεπούδες» για τον χαμένο τελικό Κυπέλλου.

Μετά από αυτό το τρίποντο οι «μπλε» βρίσκονται αυτόματα με το… ενάμισι πόδι στο Champions League τη νέα χρονιά. Ωστόσο, τα μαντάτα, ακόμα και μετά από αυτή τη σπουδαία νίκη, για την ομάδα του Τούχελ δεν είναι ευχάριστα.

Κι αυτό διότι ο Γερμανός τεχνικός είδε τον Ν'Γκολό Καντέ να τραυματίζεται, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία για την συμμετοχή του στον τελικό του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι (29/05, 22:00).

Ο Γάλλος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις, αντικαταστάθηκε από τον Κόβασιτς και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί σήμερα (19/05) από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού αλλά και φυσικά αν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον μεγάλο τελικό κόντρα στους «Πολίτες».

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα