Ίλισιτς: Νέο τατουάζ που αγγίζει το «This is Anfield» πριν από το Λίβερπουλ – Αταλάντα! (pic & vid)

Gazzetta team
Ίλισιτς: Νέο τατουάζ που αγγίζει το «This is Anfield» πριν από το Λίβερπουλ – Αταλάντα! (pic & vid)

bet365

Ο Γιόσιπ Ίλισιτς κόσμησε τη γάμπα του με ένα φοβερό τατουάζ της θρυλικής ταμπέλας «This Is Anfield», την οποία και αγγίζει, ως είθισται για τους παίκτες της Λίβερπουλ, πριν από το ματς της Αταλάντα τον περασμένο Νοέμβριο!

Η συνάντηση της Αταλάντα με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» για τους ομίλους του Champions League δεν ήταν απλά μια τυπική περίσταση για τον Γιόσιπ Ίλισιτς. Ο Σλοβένος επιθετικός των Μπεργκαμάσκι φαίνεται πως διατηρεί αισθήματα θαυμασμού για τους Reds, καθώς αποφάσισε να «χτυπήσει» τατουάζ στη γάμπα του την ταμπέλα του «This is Anfield», που είναι σήμα-κατατεθέν του γηπέδου, στον διάδρομο εισόδου προς τον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ο Ίλισιτς απεικονίζεται να αγγίζει την ταμπέλα φορώντας τη φανέλα της Αταλάντα πριν μπει στο ματς, μία κίνηση που πιθανόν να έκανε και στη μεταξύ τους αναμέτρηση τον περασμένο Νοέμβριο, στην οποία ο ίδιος είχε βρει δίχτυα μετά από 8 μήνες και η ομάδα του έφυγε με σπουδαίο διπλό από το Μέρσεϊσαϊντ (0-2). Ίσως εκείνο το γκολ να τον ώθησε στην απόφαση να «χτυπήσει αυτό το tatto και να σήμαινε πολλά περισσότερα για τον 33χρονο στράικερ, ο οποίος σε αυτό το γήπεδο σφράγισε την επάνοδό του στη δράση και τα γκολ, μετά το δύσκολο διάστημα που πέρασε «πολεμώντας» το τέρας της κατάθλιψης.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα