Champions League: Μονάχα η ανακοίνωση απέμεινε για τελικό στο «Ντραγκάο»

Champions League: Μονάχα η ανακοίνωση απέμεινε για τελικό στο «Ντραγκάο»

bet365

Πιθανότατα εντός της ημέρας να επισημοποιηθεί πως ο μεγάλος τελικός του φετινού Champions League μεταφέρεται τελικά από την Πόλη στο «Ντραγκάο», αφού ξεπεράστηκε και το θέμα της καραντίνας των επισκεπτών.
bwin – Δες τους αγώνες Ίντερ - Ρόμα και Ατλέτικο Μαδρίτης -Σοσιεδάδ σε live streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η αγγλική Κυβέρνηση δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο με το θέμα της υποχρεωτικής απομόνωσης των περίπου 1.000-2.000 ατόμων των οποίων η παρουσία στο γήπεδο θα είναι προβλεπόμενη (ομάδες, αξιωματούχοι της UEFA, χορηγοί κλπ.), με αποτέλεσμα να μην μπορεί το «Γουέμπλεϊ» να φιλοξενήσει το σπουδαίο ματς της 29ης του μηνός.

Ο βρετανικός Τύπος και πιο συγκεκριμένα η Daily Mail ανέφερε πως η απόφαση πλέον έχει ληφθεί από την UEFA και το «Ντραγκάο» του Πόρτο θα είναι το γήπεδο όπου Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Champions League για φέτος.

Η Πόλη στερείται ξανά τον τελικό

Έπειτα από την περσινή κατάσταση με τον κορονοϊό όπου κανείς δεν ήξερε πως να τον αντιμετωπίσει και τι λύσεις μπορούσαν να βρεθούν για το κορυφαίο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό επίπεδο, η Πόλη χάνει για δεύτερη σερί χρονιά το μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει τον Πρωταθλητή Ευρώπης σε διασυλλογικό επίπεδο.

Το καλοκαίρι του 2020 το Champions League ολοκληρώθηκε με Final-8 στην Λισαβόνα, η Μπάγερν Μονάχου θριάμβευσε και η Τουρκία ήλπιζε φέτος να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Το lockdown μέχρι τις 17 Μαΐου, η απόλυτη άγνοια για την εξέλιξη των πραγμάτων στη χώρα και οι φόβοι για συνέχιση της επικρατούσας κατάστασης έκαναν την UEFA να στραφεί ξανά αλλού.

Κάπως έτσι προέκυψαν οι λύσεις για Λονδίνο και Πορτογαλία, με τους Ίβηρες να βγαίνουν νικητές.

Το «Γουέμπλεϊ» ετοιμαζόταν, αλλά...

Ο Μπόρις Τζόνσον έχει ήδη ανακοινώσει πως από τις 17 Μαΐου ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα, η Premier League θα ολοκληρωθεί με μάξιμουν 10.000 οπαδούς σε κάθε γήπεδο στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, οι εμβολιασμοί έχουν προχωρήσει με απίστευτους ρυθμούς και το «Γουέμπλεϊ» ετοιμαζόταν να πάρει τον φετινό τελικό του Champions League.

Παρ' όλα αυτά, το θέμα της προστασίας από τον κορονοϊό έβαλε... φρένο. Η Κυβέρνηση φαίνετια πως αρνήθηκε την ελεύθερη είσοδο στη χώρα για τους αξιωματούχους της UEFA και τον διεθνή Τύπο και κάπου εκεί το θέμα «κόλλησε».

Η Πορτογαλία εκμεταλλεύτηκε την περίσταση, μπήκε στην διεκδίκηση του τελικού, διαβεβαίωσε πως οι ταξιδιώτες δεν θα υποβάλλονται σε υποχρεωτική απομόνωση και το «Ντραγκάο» αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι έχει πάρει τη νίκη στην ιστορία...

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα