Αγουέρο: Το «ευχαριστώ» στον Σιδηρόπουλο και το ξεκαρδιστικό βίντεο για τη viral γκάφα στο Instagram (pic & vid)

Gazzetta team
Αγουέρο: Το «ευχαριστώ» στον Σιδηρόπουλο και το ξεκαρδιστικό βίντεο για τη viral γκάφα στο Instagram (pic & vid)

bet365

Λάδι στο… viral έριξε ο Κουν Αγουέρο, κοινοποιώντας στο Instagram τη γκάφα του Τάσου Σιδηρόπουλου από το ματς της Σίτι κόντρα στην Παρί σε ένα ξεκαρδιστικό βιντεάκι, δηλώνοντας ξανά το «ευχαριστώ» του προς τον Έλληνα ρεφ.

Η πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της και η νέα κυριαρχική εμφάνιση των παικτών του Πεπ Γκουαρδιόλα μονοπώλησε το ενδιαφέρον μετά το ματς κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, ήταν μία... αλλαγή που έμελλε να σημαδευτεί ως μία από τις πιο viral στιγμές της χρονιάς και μάλιστα, με ελληνικό «χρώμα». Το λάθος του Τάσου Σιδηρόπουλου, τέταρτου διαιτητή της αναμέτρησης, να μπερδέψει τον αριθμό «9» με το «10» που φοράει ο Κουν Αγουέρο στον πίνακα των αλλαγών, σε συνδυασμό με την ανεκτίμητη έκφραση του Αργεντίνου φορ, έκανε τον γύρο του κόσμου και όπως φαίνεται, ο Κουν δεν λέει να το ξεχάσει.

Ο φορ των Πολιτών ανήρτησε το βίντεο της γκάφας, «πειραγμένο» με ξεκαρδιστικό στοπ-καρέ και… σειρήνες τη στιγμή που ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι ο αριθμός του πίνακα είναι λάθος, συνοδεύοντάς το με τη λεζάντα: «Ευχαριστώ φίλε», όπως ακριβώς είπε στον Έλληνα διαιτητή μόλις εκείνος διόρθωσε τελικά τον αριθμό του, πριν περάσει στο ματς.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα