Αζάρ – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο παίκτης με τα περισσότερα χιλιόμετρα κόντρα στην Τσέλσι (pic)

Gazzetta team
Αζάρ – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο παίκτης με τα περισσότερα χιλιόμετρα κόντρα στην Τσέλσι (pic)

bet365

Απογοήτευσε με την απόδοσή του, δίχασε για τα… γελάκια με πρώην συμπαίκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ, αλλά παραδόξως ο Εντέν Αζάρ ήταν ο παίκτης που έτρεξε περισσότερο για τη Βασίλισσα.

Πιθανόν να είναι ένα στατιστικό που αντικατοπτρίζει περισσότερο το πόσο υστέρησε η μεσαία και αμυντική γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης σε τρεξίματα απέναντι στην... πανταχού παρούσα Τσέλσι, παρά ενδεικτικό της εμφάνισης που έκανε ο Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος σταρ ήταν πρωταγωνιστής, αλλά για τους λάθος λόγους στην ήττα της Βασίλισσας στο «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς για ένα ακόμη παιχνίδι κινήθηκε σε κάτω του μετρίου επίπεδα, ενώ τα γέλια με τους πρώην συμπαίκτες του μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του δημιούργησαν αρνητικές εντυπώσεις. Παρ’ όλα αυτά, ο τίτλος του Νο1 παίκτη των Μαδριλένων σε χιλιόμετρα τού ανήκει!

Παράξενο ή όχι, ο Βέλγος εξτρέμ κάλυψε τα περισσότερα χιλιόμετρα από την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν (10,64) και τερμάτισε το ματς πίσω μόνο από τη φοβερή τριπλέτα των Μπλε, Χάβερτς-Καντέ-Ζορζίνιο.

Ούτε ο Κρόος (10,43), ούτε ο Μόντριτς (10,36), δεν ξεπέρασαν τον δείκτη του Αζάρ, σε μια μάλλον «μαγική» στατιστική εικόνα που αποτελεί ένα από τα λίγα παράσημα του 29χρονου σταρ στη θητεία του με τους Μερένγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα