Βεράτι: «Ο Κάιπερς μου είπε ‘’άντε γ@%$&@υ’’, όταν το λέμε εμείς τρώμε 10 ματς τιμωρία»

Gazzetta team
Βεράτι: «Ο Κάιπερς μου είπε ‘’άντε γ@%$&@υ’’, όταν το λέμε εμείς τρώμε 10 ματς τιμωρία»

bet365

Ο Μάρκο Βεράτι ισχυρίστηκε μετά τη λήξη του Σίτι-Παρί ότι ο Μπιόρν Κάιπερς τον έβρισε ευθέως, ενώ την ίδια κατηγορία τού πρόσαψε και ο Άντερ Ερέρα.

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προέβη ο Μάρκο Βεράτι μετά και τη δεύτερη ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι που σήμανε τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια. Ο Ιταλός χαφ ισχυρίστηκε on-camera ότι ο ρέφερι του ματς, Μπιόρν Κάιπερς τον εξύβρισε δύο φορές στη διάρκεια του αγώνα, ενώ την ίδια κατηγορία προς τον Ολλανδό έκανε και ο Άντερ Ερέρα, αναφέροντας ότι είπε ‘’άντε γ@%$&@υ’’ στον Λεάντρο Παρέδες!

«Μου είπε ‘’άντε γ@%$&@υ’’ δύο φορές, είναι απίθανο. Αν το λέμε εμείς, τρώμε 10 ματς τιμωρία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βεράτι και πλέον, μένει να εξακριβωθεί το κατά πόσο οι ισχυρισμοί ευσταθούν για τον Κάιπερς, με τους δύο ποδοσφαιριστές πάντως να παραδέχονται το προφανές, ότι δεν έπαιξε κανέναν ρόλο το συμβάν στην έκβαση του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα