Ντομί: «Μπαπέ και Νεϊμάρ έκαναν πολλά άχρηστα πράγματα κόντρα στη Σίτι»

Gazzetta team
Ντομί: «Μπαπέ και Νεϊμάρ έκαναν πολλά άχρηστα πράγματα κόντρα στη Σίτι»

bet365

Ο Γάλλος πρώην μπακ του Ολυμπιακού, Ντιντιέ Ντομί, υποστήριξε ότι οι Κιλιάν Μπαπέ και Νεϊμάρ είχαν πολλές άχρηστες ενέργειες στον ημιτελικό της Παρί με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Τους Κιλιάν Μπαπέ και Νεϊμάρ έδειξε ως «αδύναμους κρίκους» της Παρί στην ήττα (1-2) από τη Μάντσεστερ Σίτι για τον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ημιτελικό του Champions League. Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού (2006-10), αλλά και της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας (2001-04) υποστήριξε ότι ο Γάλλος και ο Βραζιλιάνος είχαν πολλές άχρηστες ενέργειες και κακή σύνδεση μεταξύ τους.

«Τόσο ο Νεϊμάρ, όσο και ο Μπαπέ έκαναν πολλά αχρείαστα πράγματα. Ειδικά ο Βραζιλιάνος. Όταν κατάφερνε να ξεμαρκαριστεί, έκανε μια μικρή ντρίμπλα και μετά δεν έδινε την μπάλα στο σωστό τάιμινγκ. Η σύνδεσή τους δεν ήταν καλή. Η Σίτι έκανε αυτά που βλέπουμε στην Premier League. Δεν άφησε κενά στην άμυνα, καθώς οι Ρόδρι και Γκιουντογκάν γύριζαν να καλύψουν. Ο Πεπ (Γκουαρδιόλα) είναι πανέξυπνος. Πήρε το ρίσκο με τον Ρόδρι πάνω στον Παρέδες. Η ομάδα έμεινε ψηλά, αλλά στο πρώτο μέρος υπήρχε ένας φόβος στην άμυνα. Δεν ήθελαν να αφήσουν χώρο στον Μπαπέ. Είδαμε όμως ότι η Σίτι έκοβε όλες τις κοντινές πάσες. Θα περίμενα ο Νάβας ή ο Μαρκίνιος να κάνουν περισσότερα γεμίσματα», υποστήριξε ο Ντομί στην ανάλυσή του στο Sofoot.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα