Έκι Γκονσάλες: «Φάγαμε πέντε γκολ από την Μπαρτσελόνα, αλλά και 14 να μας έβαζαν...» (vids)

Βασίλης Τεμπέλης
Έκι Γκονσάλες: «Φάγαμε πέντε γκολ από την Μπαρτσελόνα, αλλά και 14 να μας έβαζαν...» (vids)

bet365

Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, Έκι Γκονσάλες, επανεμφανίστηκε στην τηλεόραση με 20 παραπανίσια κιλά και θυμήθηκε τη βαριά ήττα (5-0) του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη. «Φάγαμε πέντε, αλλά και 14 να μας έβαζαν θα ήταν καλά...», υποστήριξε ο 40χρονος Αργεντινός.

Σε τηλεοπτική εκπομπή στην Αργεντινή επανεμφανίστηκε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο Έκι Γκονσάλες, σχολιάζοντας τη νίκη (2-0) της Μπόκα επί της Σάντος για το Copa Libertadores. Ο 40χρονος Αργεντινός πρώην μέσος του Παναθηναϊκού εξήγησε ότι αποφεύγει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις γιατί έχει... παρατήσει τον εαυτό του από τη στιγμή που κρέμασε τα παπούτσια.

«Τα έχω παρατήσει, πήρα 20 κιλά και δεν θέλω να εμφανίζομαι πολύ στο γυαλί της τηλεόρασης. Μερικές φορές με σταματούν στο δρόμο και μου ζητούν αυτόγραφο και ντρέπομαι. Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές θυμάμαι ότι ήμουν ποδοσφαιριστής», υποστήριξε αρχικά ενώ στη συνέχεια θυμήθηκε την ήττα (5-0) του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι για το Champions League το Νοέμβριο του 2005:

«Παίξαμε το πρώτο ματς στην Ελλάδα και το ματς έληξε 0-0. Πήγαμε στο Καμπ Νόου και λέγαμε μεταξύ μας ότι έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Μέσι μας είχε βάλει ένα γκολ, φάγαμε συνολικά πέντε γκολ αλλά και 14 να μας έβαζαν καλά θα ήταν».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα