Ο Μαρσέλο κινδυνεύει να χάσει τη ρεβάνς με την Τσέλσι γιατί κλήθηκε σε εφορευτική επιτροπή

Κώστας Τόπας
Ο Μαρσέλο κινδυνεύει να χάσει τη ρεβάνς με την Τσέλσι γιατί κλήθηκε σε εφορευτική επιτροπή

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ενδέχεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του Μαρσέλο, καθώς ο Βραζιλιάνος κλήθηκε να συμμετάσχει στην εφορευτική επιτροπή στη Μαδρίτη, ενόψει περιφερειακών εκλογών.

Στις 4 Μαΐου αναμένεται να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές στο κοινοβούλιο της περιφέρειας της Μαδρίτης. Γι' αυτό το λόγο ο 32χρονος μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο κλήθηκε σε εφορευτική επιτροπή.

Γεγονός που σημαίνει ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ενδέχεται να μην τον έχει στη διάθεσή του για τον επαναληπτικό αγώνα με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτνζ» στις 5 Μαΐου (22:00).

Πάντως στην Ρεάλ δεν ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς θεωρούν πως ο Μαρσέλο θα μπορέσει να πάρει το αεροπλάνο από την Μαδρίτη το πρωί της Τετάρτης (05/05) ώστε να βρίσκεται κανονικά στο Λονδίνο, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των «μερένγκες».

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τότε ο Ζιντάν θα μείνει χωρίς βασικό αριστερό μπακ, καθώς και ο Φερλάν Μεντί, βρίσκεται στα «πιτς» εξαιτίας τραυματισμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα