Τούχελ για Βέρνερ: «Πάλι έχασε μεγάλη ευκαιρία κι αυτό δεν βοηθάει...» (vid)

Τούχελ για Βέρνερ: «Πάλι έχασε μεγάλη ευκαιρία κι αυτό δεν βοηθάει...» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τούχελ για Βέρνερ: «Πάλι έχασε μεγάλη ευκαιρία κι αυτό δεν βοηθάει...» (vid)

bet365

Ο Τόμας Τούχελ είδε ξανά τον Τίμο Βέρνερ να μην μπορεί να σκοράρει σε τρομερή ευκαιρία για την Τσέλσι στον ημιτελικό με τη Ρεάλ και αυτή τη φορά ναι μεν υπερασπίστηκε τον παίκτη του, αλλά τόνισε πως αυτό δεν βοηθάει την ομάδα...

Ο Βέρνερ ναι μεν ήταν ο σκόρερ της νίκης (1-0) επί της Γουέστ Χαμ το περασμένο Σάββατο βρίσκοντας δίχτυα για πρώτη φορά μετά τα μέσα του Φλεβάρη, ωστόσο, αστόχησε από πλεονεκτική θέση χάνοντας την ευκαιρία να κάνει πιο εύκολη τη νίκη της ομάδας του.

Το βράδυ της Τρίτης, στο 10ο λεπτό, το μοναδικό που είχε να κάνει ήταν να... ξετινάξει τα δίχτυα του Κουρτουά στη θέση στην οποία βρέθηκε, όμως, έστειλε τη μπάλα πάνω στον Βέλγο πορτιέρε.

«Έχασε τις προάλλες μια καλή ευκαιρία, έχασε και τώρα άλλη μια ευκαιρία και αυτό γενικά δεν βοηθάει. Βέβαια, δεν βοηθάει και να το καθόμαστε να το συζητάμε. Θα πρέπει στην προπόνηση μετά το ρεπό να έρθει με ψηλά το κεφάλι, να το έχει ξεπεράσει και να συνεχίσει.

Εκείνη τη στιγμή ναι ήμουν τρομερά εκνευρισμένος με αυτό που είδα. Ξέρω πως κι εκείνος είναι απογοητευμένος και εκνευρισμένος με τον εαυτό του. Δουλεύει πολύθ σκληρά, βρίσκεται σε καλές θέσεις στην περιοχή για να σκοράρει και δεν πρέπει να σταματήσει να πιστεύει στον εαυτό του» είπε ο κόουτς των «μπλε».

Διαβάστε επίσης:

Επική αντίδραση από την σύζυγο του Τιάγκο Σίλβα μετά την χαμένη ευκαιρία του Βέρνερ: «Οι επιθετικοί μας δεν θέλουν να σκοράρουν» (vids)

Ολυμπιακός: Η επιθυμία του Μπουφόν και η δήλωση του μάνατζέρ του στο gazzetta.gr

Ο Λαπόρτα βρήκε χορηγία - μαμούθ για δίδυμο Νεϊμάρ - Μέσι στην Μπαρτσελόνα (vid)

Ο Νεϊμάρ «παγώνει» την ανανέωσή του με την Παρί (pic)

Η απίθανη χαμένη ευκαιρία του Βέρνερ (pic & vids)

Καντέ: Η... αδιανόητη εμφάνισή του απέναντι στη Ρεάλ (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα