Κλειστό παιχνίδι στην Μαδρίτη, ποδοσφαιρική «αλεγρία» στο Παρίσι

Gazzetta team
Κλειστό παιχνίδι στην Μαδρίτη, ποδοσφαιρική «αλεγρία» στο Παρίσι

bet365

Παρά τα όσα επιχείρησαν να κάνουν οι «μεγάλοι» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου πριν από μία εβδομάδα, το Champions League συνεχίζεται κανονικά και υπόσχεται σπουδαίες μάχες.

Η ημιτελική φάση έχει σέντρα απόψε, στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο». Η Ρεάλ υποδέχεται την Τσέλσι, έχοντας τον πρώτο λόγο στο σετ αποδόσεων, με τον άσο να κοστολογείται στο 2.45. Οι Μαδριλένοι προέρχονται από αήττητο σερί 17 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (12-5-0), ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους δεν δέχτηκαν καν γκολ. Παράλληλα, εντός έδρας μέσα στο 2021 ηττήθηκαν όλη κι όλη μία φορά (8-2-1).

Οι Λονδρέζοι έχουν αλλάξει επίπεδο από την στιγμή που ανέλαβε ο Τόμας Τούχελ. Καταρχάς παγίωσαν την παρουσία τους στην πρώτη 4άδα της Premier League. Δευτερευόντως κάνουν εξαιρετική πορεία στο Champions League και τέλος διαθέτουν μία από τις αποτελεσματικότερες άμυνες στην Ευρώπη μέσα στο νέο έτος (15/26 μηδέν παθητικό).

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν δύσκολα θα ξεφύγει το τέμπο του παιχνιδιού, με το under 2,5 να βρίσκεται σε αναμενόμενα καλοζυγισμένη τιμή, στο 1.65. Από τις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές, ξεχωρίζει το over 3,5 κίτρινες σε απόδοση 1.80, το οποίο προκύπτει και από τους φετινούς μέσους όρους αμφότερων στα ευρωπαϊκά ματς (3,7 κάρτες η Ρεάλ-4,3 η Τσέλσι). Για κάποιον που μπορεί να βλέπει ισοπαλία με γκολ, μπορεί να κοιτάξει προς την ενισχυμένη απόδοση του combo bet X2 & G/G στο 3.05!

Αύριο το βράδυ στο Παρίσι, ο Μαουρίσιο Ποκετίνο καλείται να ξεπεράσει τον… κακό του δαίμονα Πεπ Γκουαρντιόλα, απέναντι στον οποίο μετράει 10 ήττες σε 18 παιχνίδια (3-5-10). Βέβαια, στη μοναδική φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι σε νοκ άουτ της διοργάνωσης την πρόκριση πήρε ο Αργεντινός (2018-19 με Τότεναμ).

Οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο στη Σίτι με το διπλό στο 2.15 και τον άσο στο 3.25. Αγωνιστικά οι αποστάσεις είναι μικρότερες, ενώ και ο παράγοντας του πρώτου αγώνα αναμένεται να παίξει τον δικό του ρόλο στην εξίσωση. Επίσης, σημειώνεται ότι η Παρί στα πρώτα παιχνίδια τόσο με την Μπαρτσελόνα (4-1) όσο και με την Μπάγερν (3-2) έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο, πανηγυρίζοντας ισάριθμες νίκες…

Στα ειδικά στοιχήματα, το να σκοράρει ο Κιλιάν Μ’Μπαπέ σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο της αναμέτρησης κοστολογείται στην ενισχυμένη απόδοση του 2.70! Σε ενισχυμένες τιμές προσφέρεται και το combo bet over 2,5 & G/G στο 1.92.

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα