Ημιτελικά Champions League: Οι… πρωταγωνιστές!

Gazzetta team
Ημιτελικά Champions League: Οι… πρωταγωνιστές!

bet365

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Champions League, με τους «ήρωες» των μονομάχων να ετοιμάζονται για νέες παραστάσεις!

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα στο Champions League! |21+

Βρισκόμαστε, πλέον, μία ανάσα από τον μεγάλο τελικό! Τέσσερις ομάδες με τρομερή ποιότητα κοντράρονται και όλες τους έχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης, πάνω στους οποίους μπορούν να στηριχθούν στα δύσκολα. Ποιοι είναι, όμως, εκείνοι που έχουν κάνει τη διαφορά στο Champions League φέτος για Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί;

Κιλιάν Εμπαπέ | Παρί Σεν Ζερμέν

Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο το προηγούμενο καλοκαίρι τον δυσκόλεψε αρκετά. Έπαιζε με ειδικό νάρθηκα και ενέσεις, όμως τώρα που ξεπέρασε το πρόβλημα λάμπει στη μεγαλύτερη σκηνή. Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει πετύχει 7 γκολ στις 5 τελευταίες του εμφανίσεις στη διοργάνωση, είναι εντυπωσιακός στα νοκ άουτ και κάλυψε και με το παραπάνω το κενό του Νεϊμάρ, όταν προέκυψε ανάγκη.

Με 8 γκολ έχει ήδη ισοφαρίσει την κορυφαία επίδοση Γάλλου σε μία σεζόν στο Champions League, ενώ έχει μοιράσει και 3 ασίστ. Και τα κάνει όλα αυτά σε ηλικία μόλις 22 ετών… Μετά το Μουντιάλ ονειρεύεται να κατακτήσει και αυτή τη διοργάνωση. Με την ταχύτητά του μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα. Απόδοση 5.50 να πετύχει ο Εμπαπέ το πρώτο γκολ της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το Champions League παίζει στην bwin με κορυφαίες αποδόσεις! |21+

Καρίμ Μπενζεμά | Ρεάλ Μαδρίτης

Σταθερή αξία για την Ρεάλ και ένας από τους πιο υποτιμημένους παίκτες της τα τελευταία χρόνια. Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι πάντα εκεί στα δύσκολα, ενώ προσφέρει πολλά περισσότερα και δεν βοηθάει μόνο στο σκοράρισμα, στο οποίο, πάντως, συνεχίζει να δίνει λύσεις, όποιοι κι αν αγωνίζονται δίπλα του.

Ο Γάλλος έχει πετύχει 5 γκολ στη διοργάνωση φέτος, ενώ φορμαρίστηκε στο κατάλληλο σημείο της σεζόν, καθώς μόλις ξεκίνησαν τα νοκ άουτ δεν σταματούσε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ζιντάν δεν τον βγάζει από την ενδεκάδα, επειδή δεν υπάρχει εναλλακτική, αλλά ο ακούραστος Γάλλος συνεχίζει να κάνει την υπέρβαση. Απόδοση 3.80 να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα με την Τσέλσι ο Μπενζεμά.

Πού θα κάτσει η μπίλια στους ημιτελικούς του Champions League; Στην bwin το παιχνίδι αλλάζει με Build A Bet! |21+

Λούκα Μόντριτς | Ρεάλ Μαδρίτης

Είναι σαν να περνάει δεύτερη νιότη. Σε ηλικία 35 ετών έχει συνθέσει μαζί με τους Καζεμίρο και Κρόος πιθανότατα το κορυφαίο τρίδυμο μέσων στην Ευρώπη. Με την εμπειρία και την ποιότητά του κάνει τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο και έχει 3 γκολ και 3 ασίστ στο Champions League!

Φέτος, έχει αναγκαστεί να δώσει λύσεις μέχρι και στο κέντρο της άμυνας για την Ρεάλ, ενώ σε κάποια παιχνίδια, όταν χρειάστηκε, ήταν ο προπονητής των «μερένγκες» στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας περισσότερες οδηγίες και από τον Ζιντάν! Απόδοση 9.00 να σκοράρει οποτεδήποτε στον αγώνα με την Τσέλσι.

bwin - Υψηλές αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στο Champions League! |21+

Εντουάρντ Μεντί | Τσέλσι

Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, προκειμένου να αυξήσει τον ανταγωνισμό στον Κέπα, ο οποίος ποτέ δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τα 72 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του. Και ο 29χρονος τερματοφύλακας, που ποτέ δεν είχε αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο στην καριέρα του, έχει εντυπωσιάσει.

Στις πρώτες του 9 εμφανίσεις στο Champions League έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Κέιλορ Νάβας την περίοδο 2014-16 με την Ρεάλ Μαδρίτης. Από τους λόγους της εκπληκτικής αμυντικής σταθερότητας της Τσέλσι, δεν έχει χάσει τη θέση του ούτε με την αλλαγή προπονητή, με τον Τούχελ να τον εμπιστεύεται απόλυτα. Απόδοση 4.75 να νικήσει η Τσέλσι τη Ρεάλ Μαδρίτης με μηδέν παθητικό.

bwin - To παιχνίδι στο Champions League αλλάζει με κορυφαίο live στοίχημα! |21+

Φιλ Φόντεν | Μάντσεστερ Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκίνησε από την περσινή σεζόν να του δίνει δειλά-δειλά συμμετοχές και φέτος ήρθε η ώρα του. Αργά, αλλά σταθερά, ο χρόνος του στο γήπεδο αυξανόταν και φτάνοντας στο τέλος της σεζόν είναι όχι μόνο βασικός και αναντικατάστατος, αλλά κάνει και τη διαφορά.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να σκοράρει ή να μοιράζει ασίστ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, όπως έχει κάνει και στα 3 τελευταία του Champions League (ασίστ με την Γκλάντμπαχ, γκολ και στα 2 ματς με την Ντόρτμουντ, με τα οποία σφράγισε τη νίκη και στις 2 περιπτώσεις). Από το ξεκίνημα της σεζόν ο Γκουαρδιόλα βρίσκει παίκτες που δίνουν κάτι νέο στην ομάδα του, προκειμένου εκείνη να είναι μπροστά από τους υπόλοιπους, και σε αυτό το σημείο ο Φόντεν είναι εκείνος που προσφέρει το απρόβλεπτο για τους «πολίτες». Απόδοση 3.30 να σκοράρει οποτεδήποτε στον αγώνα με την Παρί.

Κέβιν Ντε Μπρόινε | Μάντσεστερ Σίτι

Σταθερή αξία ο Βέλγος τα τελευταία χρόνια, κάνει ακόμη μία εντυπωσιακή σεζόν. Έχει αγωνιστεί μέχρι και στην κορυφή της επίθεσης φέτος και το έκανε και με μεγάλη επιτυχία. Ο «βασιλιάς των ασίστ» έχει μοιράσει 4 φέτος στο Champions League, αλλά σε μόλις 5 παιχνίδια, χρειάζεται άλλες 2 για να πιάσει τον Κουαδράδο που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, ενώ έχει πετύχει και 2 γκολ.

Πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με την Σίτι να αναγνωρίζει την αξία του, ενώ η ευφυΐα του μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και ο Γκουαρδιόλα το γνωρίζει πολύ καλά, ποντάροντας πολλά πάνω του για την πρώτη πρόκριση των «πολιτών» στον τελικό της διοργάνωσης. Απόδοση 7.50 να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης με την Παρί.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα