Βαλντάνο για European Super League: «Οι Άγγλοι φίλαθλοι κέρδισαν τον πόλεμο»

Gazzetta team
Βαλντάνο για European Super League: «Οι Άγγλοι φίλαθλοι κέρδισαν τον πόλεμο»

bet365

Ο Χόρχε Βαλντάνο υποστήριξε ότι η νίκη στον «πόλεμο» για το στοπ στην European Super League οφείλεται στους Άγγλους φιλάθλους, οι οποίοι πίεσαν τις ομάδες τους. Καυτηρίασε, μάλιστα, την αντίστοιχη στάση των Ισπανών.

Ωδή στους Άγγλους φιλάθλους, οι οποίοι πίεσαν με έντονες διαμαρτυρίες τις ομάδες τους και προκάλεσαν την αποχώρησή αυτών από την European Super League που συνίδρυσαν, επιφύλαξε ο Χόρχε Βαλντάνο.

O 65χρονος Αργεντινός πρώην παίκτης και γενικός αρχηγός της Ρεάλ υποστήριξε στο Onda Cero ότι η νίκη στον «πόλεμο» για την αναστολή των πλάνων των «12» οφείλεται σε εκείνους, καυτηριάζοντας την αντίστοιχη στάση των Ισπανών.

«Οι παίκτες δεν επηρεάζονται από αυτά που συμβαίνουν στις συσκέψεις. Ήταν ένα σούπερ πρότζεκτ, αλλά χωρίς σταθερά θεμέλια. Ήταν καταδικασμένο να αποτύχει. Είναι ξεκάθαρο ότι η συμφωνία που υπέγραψαν είχε μικρή νομική ισχύ. Αυτόν τον πόλεμο τον κέρδισαν οι Άγγλοι φίλαθλοι, στην Ισπανία δεν κουνήθηκε φύλλο. Δεν μπορεί να γίνει επανάσταση σε ένα τόσο δημοφιλές προϊόν όπως το ποδόσφαιρο χωρίς να γνωρίζεις το προϊόν και χωρίς να γνωρίζεις τον πελάτη», υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια πήρε θέση για τα όσα είπε ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε σχέση με το μειωμένο ενδιαφέρον των νέων.

«Ένας 12χρονος δεν αντέχει ένα ματς του 0-0 πάνω από 12 λεπτά. Το πρότζεκτ απέτυχε, αλλά έδειξε ότι χρειάζεται κάποια αλλαγή. Οι μεγάλες ομοσπονδίες μπορούν να καθίσουν με τις ομάδες και να βρουν φόρμουλα συμφωνίας».

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα