Ελληνικοί σύνδεσμοι ευρωπαϊκών ομάδων κατά European Super League: «Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα στο όνειρο»

Gazzetta team
Ελληνικοί σύνδεσμοι ευρωπαϊκών ομάδων κατά European Super League: «Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα στο όνειρο»

bet365

Οι ελληνικοί σύνδεσμοι των ευρωπαϊκών ομάδων με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη European Super League, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «κάθε ομάδα έχει δικαίωμα στο όνειρο ασχέτως οικονομικής επιφάνειας».

Την αντίθεσή τους στην European Super League, η οποία ιδρύθηκε και κατέρρευσε μέσα σε λίγες ώρες, εξέφρασαν οι ελληνικοί σύνδεσμοι των ευρωπαϊκών ομάδων με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Στην ανακοίνωση που συνυπογράφουν οι σύνδεσμοι οπαδών των Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Ίντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, Τότεναμ, Νιούκαστλ, Μαρσέιγ, Σέλτικ και Ρόμα τονίζουν ότι «κάθε ομάδα έχει δικαίωμα στο όνειρο ασχέτως οικονομικής επιφάνειας», εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους προς τους οπαδούς των ομάδων σε παγκόσμιο επίπεδο. Αναλυτικά:

"Οι Σύνδεσμοι των Ευρωπαϊκών Ομάδων με έδρα τη Θεσσαλονίκη, (που συμμετέχουν και στο πρωτάθλημα συνδέσμων FCLT), ανακοινώνουν επίσημα την αντίθεση τους στην ίδρυση της "European Super League". Οι ομάδες είμαστε εμείς, και αυτό που λατρεύουμε και ακολουθούμε σε κάθε γήπεδο σε όλο τον κόσμο είναι το έμβλημα και η φανέλα!

Οι ομάδες μας, μας κάνουνε περήφανους μόνο όταν τα δίνουν όλα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και οταν κερδίζουν ότι αξίζουν και για ότι πάλεψαν! Η κλειστή ευρωπαϊκή Λίγκα της ελίτ δεν προϋποθέτει τίποτα απ' αυτά. Είναι το τέλος των εθνικών πρωταθλημάτων και των μεγάλων ευρωπαϊκών αγώνων όποιων ομάδων αξίζουν πραγματικά κάθε χρόνο να βρίσκονται εκεί! Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα στο όνειρο ασχέτως οικονομικής επιφάνειας!! Στεκόμαστε δίπλα στους συνοπαδούς μας απ' ολο τον κόσμο! Το ποδόσφαιρο είμαστε όλοι εμείς!" Υπογράφουν και τα 11 fan clubs που συμμετέχουν από κοινού και στο πρωτάθλημα συνδέσμων "Fan Clubs League Thessaloniki".

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα