Τέμπας για European Super League: «Oι ιδιοκτήτες των ομάδων έγιναν ρεζίλι, πλήρωσαν την αλαζονεία τους» (vid)

Gazzetta team
Τέμπας για European Super League: «Oι ιδιοκτήτες των ομάδων έγιναν ρεζίλι, πλήρωσαν την αλαζονεία τους» (vid)

bet365

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, υποστήριξε ότι οι ιδιοκτήτες των συνιδρυτικών μελών της European Super League έγιναν ρεζίλι μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την κατάρρευση του πρότζεκτ.

Η European Super League κατέρρευσε μέσα σε λίγες ώρες (οι 10 από τις 12 ομάδες έχουν αποχωρήσει, μένουν οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να ανακοινώσουν το ίδιο) και ο Χαβιέρ Τέμπας δεν έχασε την ευκαιρία να εξαπολύσει επίθεση στους ιδιοκτήτες των ομάδων, οι οποίες αποτέλεσαν τα συνιδρυτικά μέλη της.

«Οι ιδιοκτήτες των ομάδων της European Super League έγιναν ρεζίλι, πλήρωσαν την αλαζονεία τους. Το ποδόσφαιρο νίκησε», υποστήριξε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Τέμπας από την πρώτη στιγμή (πριν την ανακοίνωση) είχε εκφράσει την αντίθεσή του με τη σύσταση της European Super League, κάνοντας λόγο για «γκουρού» και υπέρμετρο εγωισμό.

Διαβάστε επίσης:

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

CHAMPIONS LEAGUE NEWS FEED