Super League: Μπαρτσελόνα και Μίλαν ανακοινώνουν το... αντίο!

Gazzetta team
Super League: Μπαρτσελόνα και Μίλαν ανακοινώνουν το... αντίο!

bet365

Mετά τις αγγλικές ομάδες, σειρά στην πόρτα της εξόδου από τη Super League παίρνει η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν!

Το απόγευμα της Τρίτης Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι προκάλεσαν βαθύ ρήγμα στη Super League. Τα μεσάνυχτα η νέα διοργάνωση βρίσκεται ένα βήμα πριν τη διάλυση, μιας και όλες οι βρετανικές ομάδες ανακοίνωσαν το «αντίο». Ετσι, είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσουν και οι άλλες. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Sport, η Μπαρτσελόνα είναι μια ανάσα από την αποχώρησή της. Η συζήτηση που έγινε ανάμεσα στους ανθρώπους της ομάδας τις τελευταίες ώρες ήταν έντονη, είδαν τις αντιδράσεις του κόσμου, ενώ και το «αντίο» των Βρετανών έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ο εκ των αρχηγών της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ που επίσης φέρεται να κάνει πίσω για τη συμμετοχή της στο πρότζεκτ, έγραψε στο twitter «Το ποδόσφαιρο ανήκει στους φιλάθλους. Σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε».

Παράλληλα, η ιστοσελίδα Athletic, αποκάλυψε πως η Μίλαν τις επόμενες ώρες θα ανακοινώσει πως θα μείνει εκτός της νέας Super League, μιας και δεν μπορούσε να μην κατανοήσει τις αντιδράσεις του κόσμου, οι οποίες ήταν έντονες. Αλλωστε, οι New York Times ανέφεραν πως τη θέση της Μίλαν θα ακολουθήσει και η Ίντερ, η οποία είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσει πως δε θα πάρει μέρος στη European Super League.

Ωστόσο, εκτός από τις αγγλικές ομάδες που είπαν «αντίο», τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο για το μέλλον των άλλων έξι συλλόγων, τριών ισπανικών και τριών ιταλικών. Μέχρι και τα μεσάνυχτα τα ρεπορτάζ μεγάλων ιστοσελίδων «συγκρούονταν» και η Τετάρτη (21/4) αναμένεται να είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα