Διαλύεται η Super League, αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον

Gazzetta team
Διαλύεται η Super League, αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον

bet365

Τσέλσι, Μαν. Σίτι, Μαν, Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ αποχωρούν από την ευρωπαϊκή Super League, ενώ την ίδια πορεία δείχνουν να έχουν Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, με το οικοδόμημα των 12 να διαλύεται πρόωρα.

Αλυσιδωτές και καταιγιστικές είναι και πάλι οι εξελίξεις αναφορικά με την ευρωπαϊκή Super League. Μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα συμβαίνουν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αφού πρώτα κυκλοφόρησε έντονα και με βεβαιότητα, ότι η Τσέλσι ετοιμάζει ανακοίνωση για την άμεση απόσυρσή της από τις 12 αποστάτριες ομάδες της ESL, φαίνεται ότι ακολουθεί και εκείνη της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ και άλλα clubs δείχνουν την αντίστοιχη προσδιάθεση, κάτι μου δημιουργεί εικόνα πρόωρης διάλυσης του εγχειρήματος.

Τα περισσότερα μεγάλα Μέσα στην Αγγλία αναπαράγουν ότι οι Πολίτες δεν πρόκειται να συνεχίσουν σε αυτή τη 12άδα, ενώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να ακολουθήσει, αλλά όχι το ίδιο άμεσα. Στο στρατόπεδο των Κόκκινων Διαβόλων γράφεται ότι υπήρξε επανάσταση των παικτών με τους Μαγκουάιρ, Σο, να βγαίνουν μπροστά. Την ίδια στιγμή και η Αρσεναλ δείχνει ότι θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα και άπαντες περιμένουν με αγωνία να δουν τι θα συμβεί με τις Λίβερπουλ, Τότεναμ, για τις οποίες δεν υπάρχει ακόμα κάποια ενημέρωση.

Σε δεύτερη φάση και στην Ισπανία φαίνεται ότι θα υπάρξει διάσπαση κατά πάσα βεβαιότητα. Ο Τζουάν Λαπόρτα θα φέρει το θέμα σε ψηφοφορία στη συνέλευση της Μπαρτσελόνα, ενώ οι αντιδράσεις οπαδων και UEFA, δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητη την Ατλέτικο Μαδρίτης. Για τις κινήσεις στην Ισπανία υπάρχει μικρότερη πληροφόρηση για την ώρα, με τη Ρεάλ να παραμένει ακλόνητη, όπως και οι ιταλικές, Γιουβέντους, Μίλαν, Ιντερ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ της Τρίτης θα συγκληθεί σύσκεψη των 12 ομάδων και όλα δείχνουν ότι οδεύουν προς διάλυση...

Συντονιστείτε με το LIVE του gazzetta.gr για τις ακατάπαυστες εξελίξεις στο ζήτημα της Super League

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα