European Super League: Θολώνουν τα νερά και... δεν αποκλείουν να μη γίνει η Λίγκα!

Κώστας Ζάλιαρης
European Super League: Θολώνουν τα νερά και... δεν αποκλείουν να μη γίνει η Λίγκα!

bet365

Συνεχείς πληροφορίες για τη νέα κλειστή Λίγκα μετά το «τσουνάμι» εξελίξεων, δηλώσεων και αντιδράσεων για την ESL! «Δεν θα είναι απίθανο να μη γίνει η Λίγκα» ανέφερε εκπρόσωπος ομάδας του αγγλικού Big-6, τονίζοντας την... ανάγκη να μιλήσουν με την UEFA!

Όσο περνούν οι ώρες και τα ιδρυτικά στελέχη της ESL αντιλαμβάνονται τι έχουν προκαλέσει στο ποδόσφαιρο, στον κόσμο που αγαπάει το άθλημα, στους οπαδούς που ακολουθούν πιστά τις ομάδες τους και φυσικά έχοντας αναλογιστεί τις πολύ μεγάλες συνέπειες που θα έχει το εγχείρημά τους, φαίνεται ότι κάνουν πολύ πιο προσεκτικά βήματα και... υποχωρήσεις.

Εκπρόσωπος ομάδας από το Big-6, όπως αναφέρει το SkySports, ανέφερε ότι «δεν αποκλείεται να μην γίνει η ESL και ναι, θα μπορούσε με εκατέρωθεν υποχωρήσεις να γίνει και μια νέα συμφωνία με την UEFA! Χρειάζονται ακόμα ριζικές αλλαγές στο Champions League...».

Από αυτό αντιλαμβάνεται κανείς πως τα αφεντικά των μεγάλων κλαμπ της Αγγλίας κοιτάζουν το συμφέρον τους και τα ταμεία τους ζητώντας... μόνιμη θέση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση!

«Χρειάζεται μια αλλαγή, αλλά δεν μας άκουγαν στο παρελθόν και έτσι προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις... Επίσης, προφανώς κανείς μας δεν θέλει να πληρώνει τώρα δικηγόρους και νομικές ομάδες για δικαστικές διαμάχες. Όλοι θέλουμε να παραμείνουμε στην Premier League που μας απειλεί αυτή τη στιγμή με διαγραφή...» συνέχισε ο εκπρόσωπος συλλόγου από το Big-6...

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο να αναλύουν τις τελευταίες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα