European Super League: «Δεν υπογράψαμε για κάτι τέτοιο...»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
European Super League: «Δεν υπογράψαμε για κάτι τέτοιο...»! (vid)

bet365

Πληροφορίες για δυσαρέσκεια διοικητικών μελών ομάδων από τις 12 που αποφάσισαν την ίδρυση της ESL έρχονται στην επιφάνεια, με ατάκες όπως: «δεν υπογράψαμε για κάτι τέτοιο»!

Το SkySports και ο ρεπόρτερ του τηλεοπτικού κολοσσού, Κάβε Σόλεκολ, που παρακολουθεί τις εξελίξεις και το θέμα που αφορά το Big-6 του αγγλικού ποδοσφαίρου, αναφέρουν πως ακόμα δεν ξεκίνησε, η ESL αρχίζει και αντιμετωπίζει τριγμούς στο εσωτερικό της!

«Ορισμένες ομάδες από αυτές που αποτελούν ιδρυτικά στελέχη της Λίγκας βιάζονται να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ και άλλες αρχίζουν και κάνουν δεύτερες σκέψεις, αναφέροντας ότι “δεν υπογράψαμε για κάτι τέτοιο”»!

Ένας από τους λόγους που παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή ως αιτία διαφωνιών ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των κλαμπ που ξεκίνησαν την ESL είναι η ανυπαρξία συγκεκριμένης επικοινωνιακής πολιτικής για ν' αντιμετωπιστεί το τσουνάμι των αντιδράσεων, ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή στρατηγική για το συγκεκριμένο κομμάτι.

Επιπλέον, ο τρόπος με τον οποίο παίκτες και προπονητές έμειναν απροστάτευτοι και δίχως την παραμικρή ενημέρωση για την ESL είναι ακόμα ένας λόγος για εντάσεις στην Λίγκα, ενώ, ακόμα και μέλη των διοικήσεων των ομάδων είχαν παντελή άγνοια για όσα θα ανακοινώνονταν την Κυριακή!

Δείτε τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο να αναλύουν τις τελευταίες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα