European Super League: Ακολουθεί τη νομική οδό κατά των FIFA και UEFA!

Κώστας Ζάλιαρης
European Super League: Ακολουθεί τη νομική οδό κατά των FIFA και UEFA!

bet365

Με επιστολή της σε FIFA και UEFA, η ESL γνωστοποίησε πως κινείται νομικά προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των συλλόγων της και ν' αποφευχθούν οι εκδικητικές κινήσεις των Ινφαντίνο και Τσεφέριν!
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Όπως αναφέρεται στο Associated Press, τόσο ο πρόεδρος της FIFA όσο και αυτός της UEFA έχουν ήδη ενημερωθεί από την Super League Company, πως κινείται νομικά και η κόντρα τους θα οδηγηθεί στα δικαστήρια εφόσον παρατηρηθεί προσπάθεια για εκδίκηση από την Ευρωπαϊκή και την Παγκόσμια Ομοσπονδία προς τους 12 συλλόγους της ESL.

Η European Super League έχοντας εξασφαλίσει επένδυση 4 δισεκατομμυρίων ευρώ για την δημιουργία της νέας κλειστής Λίγκας που ταράζει τα λιμνάζοντα νερά του ποδοσφαίρου, ναι μεν είχε αναφέρει πως θέλει να γεφυρώσει το χάσμα με την UEFA και την FIFA, παρ' όλα αυτά θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο τρόπο τα συμφέροντα των 12 κλαμπ.

Το γεγονός πως ακολουθεί τη νομική οδό μόνο σε ηρεμία δεν αποσκοπεί, ωστόσο, η ESL με αυτό τον τρόπο διατυμπανίζει την αποφασιστικότητά της για την ολοκλήρωση του πρότζεκτ και την έναρξη της Λίγκας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα