Λίνεν - Champions League: «Κατάρ, Άμπου Ντάμπι, ένας Ρώσος ολιγάρχης και η Ρεάλ, η ομάδα του κράτους»

Gazzetta team
Λίνεν - Champions League: «Κατάρ, Άμπου Ντάμπι, ένας Ρώσος ολιγάρχης και η Ρεάλ, η ομάδα του κράτους»

bet365

Σε ένα σχόλιο που θα συζητηθεί προέβη ο Έβαλντ Λίνεν σε γερμανικό Μέσο, χαρακτηρίζοντας τα ημιτελικά του Champions League υπόθεση... κρατικών δυνάμεων.

Το παζλ των ημιτελικών του φετινού Champions League συμπληρώθηκε, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν να διεκδικούν το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό, με στόχο το πρώτο και πολυπόθητο τρόπαιο της ιστορίας τους. Στα μάτια του Έβαλντ Λίνεν, όμως, πρόκειται για μια αμιγώς ασιατική «μονομαχία» επενδυτών.

Ο γνώριμός μας από τη θητεία του σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, και ΑΕΚ Γερμανός προπονητής κατέθεσε σε γερμανικό Μέσο την άποψή του για τους «4» του θεσμού και δεν δίστασε να ταυτίσει και τις ομάδες του έτερου ζευγαριού με κρατικές δυνάμεις: την Τσέλσι του «Ρώσου ολιγάρχη», Ρόμαν Αμπράμοβιτς και τη Ρεάλ Μαδρίτης, την ομάδα του ισπανικού κράτους!

«Ουσιαστικά είναι το Κατάρ εναντίον του Άμπου Ντάμπι και ο Ρώσος Ολιγάρχης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που υποστηρίζεται από το ισπανικό κράτος», ανέφερε συγκεκριμένα, σε μια «αιχμηρή» δήλωση που κρύβει και μια δόση αλήθειας για το παραγοντικό τοπίο πίσω από τις τέσσερις φετινές φιναλίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα