Πεπ για Μπέλινγχαμ: «Είναι... ψεύτης! Είναι πολύ καλός για 17 ετών»!

Κώστας Ζάλιαρης
Πεπ για Μπέλινγχαμ: «Είναι... ψεύτης! Είναι πολύ καλός για 17 ετών»!

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα μπορούσε να δηλώσει πιο ενθουσιασμένος απ' όσα είδε από τον Τζουντ Μπέλινγχαμ σε αυτές τις δύο κόντρες της Σίτι με την Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός των Βεστφαλών έγραψε ιστορία όντας ο νεαρότερος Άγγλος που σκοράρει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, άγχωσε τους «πολίτες» για ένα μικρό διάστημα στην ρεβάνς του Signal Iduna Park, όμως, οι Βεστφαλοί αποκλείστηκαν με δύο ήττες από τους διαφαινόμενους Πρωταθλητές Αγγλίας.

Μιλώντας για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδειξε πως όσα αντίκρισε από τον Άγγλο στα δύο ματς με την Ντόρτμουντ, τον έκαναν να εντυπωσιαστεί...

«Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο καλός ήταν... Είναι ψεύτης! Είναι απίστευτα καλός για να είναι μόνο 17 ετών» ήταν τα λόγια του κόουτς της Σίτι.

Jude Bellingham's performance vs. Manchester City left Pep impressed

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report Football στις Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

To 5o My Story είναι στον «αέρα» με τον Νίκη Ζήση να εξιστορεί μια ιστορία 6 ετών με τον Αντερσον Βαρεχάο, μετά την αγκωνιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα