Απίστευτο: Ο Νάβας ανέτρεψε τον συμπαίκτη του και ο Ορσάτο καταλόγισε επιθετικό φάουλ! (vid)

Κώστας Τόπας
Απίστευτο: Ο Νάβας ανέτρεψε τον συμπαίκτη του και ο Ορσάτο καταλόγισε επιθετικό φάουλ! (vid)

bet365

Ο Κέιλορ Νάβας στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή του, ανέτρεψε τον συμπαίκτη του Λεάντρο Παρέδες και ο Ορσάτο έδωσε επιθετικό φάουλ του Μίλερ, ο οποίος δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν παίκτη της Μπάγερν.

Μία περίεργη φάση εξελίχθηκε δέκα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης Παρί - Μπάγερν. Οι Βαυαροί είχαν κερδίσει ένα φάουλ σε καλό σημείο και ο Κίμιχ ανέλαβε την εκτέλεσή του. Ο 26χρονος άσος της Μπάγερν έκανε το γέμισμα, ο Κέιλορ Νάβας βγήκε από την εστία του για να απομακρύνει τον κίνδυνο, αλλά στην προσπάθεια του συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του, Λεάντρο Παρέδες.

Αμέσως ο ρέφερι του αγώνα, Ντανιέλε Ορσάτο διέκοψε το παιχνίδι, καθώς θεώρησε πως ο Τόμας Μίλερ, που ήταν μέσα στη φάση, ήταν εκείνος ο οποίος ανέτρεψε τον Παρέδες. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει ,καθώς όπως φαίνεται κι από το παρακάτω βίντεο ο Μίλερ δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες από την ομάδα του Φλικ, προς τον Ιταλό διαιτητή για την απόφαση να καταλογίσει επιθετικό φάουλ.

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα