Νεϊμάρ: «Βασιλιάς» και... διάβολος μαζί στο Παρίσι (pics & vids)

Νεϊμάρ: «Βασιλιάς» και... διάβολος μαζί στο Παρίσι (pics & vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Νεϊμάρ: «Βασιλιάς» και... διάβολος μαζί στο Παρίσι (pics & vids)

bet365

Κερδίζοντας λάμψη με το σπαθί του με όσα έκανε απέναντι στους Βαυαρούς, ο Νεϊμάρ έδειξε πως ως ποδοσφαιρική προσωπικότητα έχει ενισχύσει την πυγμή του, δίχως όμως να... ξεφεύγει και από την κακή πλευρά του εαυτού του...

Build A Bet στο Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Ο Νεϊμάρ δικαίως αισθάνεται πως πιστώνεται πολύ μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας της Παρί Σεν Ζερμέν που πέρασε στα ημιτελικά του φετινού Champions League έπειτα από διπλή κόντρα απέναντι στους ακαταμάχητους – αν και όχι τόσο πολύ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο – Βαυαρούς του Χάνσι Φλικ.

Δεν είναι και λίγο πράγμα να πετάς εκτός συνέχειας την Πρωταθλήτρια Ευρώπης και την ομάδα που έχει δείξει πως σε κάθε τίτλο που διεκδικεί «εξολοθρεύει» τους αντιπάλους της...

Ο «Νέι» απορούσε με την τύχη του όταν η μπάλα σταμάτησε τρεις φορές στο δοκάρι στο ματς της Τρίτης στο πρώτο ημίχρονο, ζάλισε τους παίκτες της Μπάγερν με τα «τσαλίμια» του, η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο για την Παρί ήταν καθοριστική και με τεράστια βαρύτητα.

Σε μια βραδιά κατάφερε τόσο να γίνει MVP της αναμέτρησης, όσο και να προκαλεί συζητήσεις ξανά για... την συμπεριφορά του. Μόνο αυτός θα μπορούσε να το καταφέρει!

Από τη μια ήρωας, από την άλλη... μοχθηρός

Με την εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στην Μπάγερν, ο Νεϊμάρ, αν διάβασε κι αν κάθισε ν' ακούσει τι μπορεί να γράφτηκε και να ειπώθηκε για εκείνον, θα έμαθε ότι σίγουρα ήταν η καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα της Παρί και λογικά μια από τις καλύτερες της καριέρας του. Επιβλητικός, μόνιμα επικίνδυνος, με τρομερές κινήσεις στους χώρους, προκαλώντας μόνιμη ταλαιπωρία στους αντιπάλους του με τις ντρίμπλες του συμβάλλοντας τρομερά στην πρόκριση στα ημιτελικά.

Και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, η μοίρα του, τον έκανε να φανεί και λίγο... μοχθηρός, με τον πανηγυρισμό του μπροστά στον Γιόσουα Κίμιχ στο σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης της Τρίτης. Ναι μεν ο Παρέδες έτρεξε αμέσως προς το μέρος του Βραζιλιάνου για να πανηγυρίσουν μαζί, ο Κίμιχ ήταν τυχαία μπροστά τους, ωστόσο, ο «Νέι» δεν ξέχασε όσα είχε πει παραμονές της κόντρας ο Γερμανός χαφ...

«Είναι αστείο γιατί όντως δεν είχα κανένα σκοπό να τον ενοχλήσω με τον πανηγυρισμό, αλλά μάλλον ήταν μοιραίο γιατί έλεγε ότι ήταν καλύτερη ομάδα και θα μας νικούσαν. Ήταν τόσο σίγουρος ότι θα περνούσε στα ημιτελικά...» είπε ο επιθετικός της Παρί για το στιγμιότυπο, προφανώς έχοντας και τα λόγια του αντιπάλου του στο μυαλό του για να του δώσει, ούτως ή άλλως, τις απαντήσεις του...

«Το συμβόλαιο έχει πάψει να είναι θέμα»!

Ο Νασέρ Αλ Κελαΐφι θεωρεί πως ο Νεϊμάρ μαζί με τον Μπαπέ δεν έχουν λόγο να φύγουν από την Παρί έπειτα και από τα άλματα εξέλιξης που κάνει ο σύλλογος, με τον Βραζιλιάνο να δείχνει μετά και από αυτή την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League πως πλέον νιώθει καλύτερα από ποτέ στο Παρίσι.

Ο «Νέι», μετά την παράσταση που έκανε απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στον επαναληπτικό προημιτελικό στο «Παρκ ντε Πρενς», τα τρία δοκάρια, τις ντρίμπλες, τις χαμένες ευκαιρίες και εν τέλει τη δικαίωση με την πρόκριση, ανέφερε ότι: «Το συμβόλαιό μου δεν είναι πλέον θέμα προς συζήτηση, είμαστε στα ημιτελικά, στοχεύουμε ακόμα πιο ψηλά και νιώθω πολύ καλά στο Παρίσι αυτή τη στιγμή και νιώθω σαν στο σπίτι μου».

Αν μη τι άλλο το timing της δήλωσής του είναι τέτοιο που εμπεριέχει αρκετό ενθουσιασμό και καλή διάθεση μετά την πρόκριση στους «4» του Champions League. Μπορεί όντως να έχει πλέον συμφωνήσει με την ομάδα για την παραμονή του και τα επόμενα χρόνια.

Αν, όμως, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, ουδείς μπορεί να γνωρίζει πως θ' αντιδράσει σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα του χτυπήσει την πόρτα για να τον επαναφέρει στο «Καμπ Νόου» και να παίξει ξανά με τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο, αυτή τη στιγμή ο Νεϊμάρ νιώθει ικανός να κουβαλήσει με άνεση τις ευθύνες που του αναλογούν στην Παρί.

Δεν ξέχασε την στήριξη του Αλάμπα

Στον τελικό του 2020, στη Λισαβόνα έπειτα από το ιδιαίτερο Final-8 που διαμορφώθηκε λόγω και της κατάστασης που επικρατούσε με τον κορονοϊό, ο Νεϊμάρ ήταν απαρηγόρητος με την ήττα από την Μπάγερν στον μεγάλο τελικό.

Ο Νταβίντ Αλάμπα είχε πάει να τον αγκαλιάσει και να του πει μερικά λόγια για να του απαλύνει τον πόνο και αυτό δεν το ξέχασε ο Βραζιλιάνος αστέρας της Παρί.

Με την ολοκλήρωση του επαναληπτικού προημιτελικού της φετινής σεζόν στο Παρίσι κι αφού... πανηγύρισε μπροστά στον Γιόσουα Κίμιχ μαζί με τον Παρέδες, ο Νεϊμάρ είδε τον Αλάμπα και σταμάτησε για να του ανταποδώσει την συμπόνοια που είχε λάβει από εκείνον πριν από μερικούς μήνες.

Τον αγκάλιασε, του σήκωσε το βλέμμα για να μην κοιτάζει προς το έδαφος, του ψέλλισε δυο λόγια και ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς, με δεδομένη και την κίνηση του Αυστριακού στον περσινό τελικό...

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα