Παρί - Μπάγερν: Νεϊμάρ και Παρέδες ξέσπασαν μπροστά στον Κίμιχ (vid)

Παρί - Μπάγερν: Νεϊμάρ και Παρέδες ξέσπασαν μπροστά στον Κίμιχ (vid)

Κώστας Τόπας
Παρί - Μπάγερν: Νεϊμάρ και Παρέδες ξέσπασαν μπροστά στον Κίμιχ (vid)

bet365

Νεϊμάρ και Λεάντρο Παρέδες πανηγύρισαν έξαλλα μετά το τελευταίο σφύριγμα με την Μπάγερν, με τους δύο ποδοσφαιριστές να κραυγάζουν επιδεικτικά μπροστά από τον Τζόσουα Κίμιχ.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Οι Παριζιάνοι παρά την ήττα με 1-0 από την Μπάγερν, πήραν την πολυπόθητη πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League. Μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ορσάτο οι Νεϊμάρ και Παρέδες ξέσπασαν σε κραυγές μπροστά στον αμυντικό της Μπάγερν, Τζόσουα Κίμιχ.

Βέβαια, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος άσος στο «TNT Sports», δεν είχε καμία πρόθεση ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο συμπαίκτης του να προκαλέσουν τον Κίμιχ.

«Είναι αστείο, γιατί δεν πανηγύρισα για να τον προκαλέσω, ήταν περισσότερο με τον Λέο και απλά πανηγύριζα μαζί του. Ήταν η μοίρα που με έφερε να στέκεται εκεί. Είπε ότι η ομάδα τους ήταν καλύτερη, ότι θα κέρδιζε. Ήταν σίγουρος ότι θα πήγαιναν στους ημιτελικούς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νεϊμάρ.

Πάντως, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Παρί πήγε να δώσει το χέρι του και να αγκαλιάσει τον Αλάμπα, δείχνοντας έτσι πως δεν είχε καμία διάθεση να γίνει προκλητικός απέναντι στους αντιπάλους του.

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα