Μίκελ για αποκλεισμό και Όβρεμπο: «Μπουκάλια, τραπέζια, φωνές... Χαμός στ' αποδυτήρια της Τσέλσι»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μίκελ για αποκλεισμό και Όβρεμπο: «Μπουκάλια, τραπέζια, φωνές... Χαμός στ' αποδυτήρια της Τσέλσι»! (vid)

bet365

Ένα πανδαιμόνιο επικρατούσε στ' αποδυτήρια της Τσέλσι λίγο μετά το μέγα σκάνδαλο των ημιτελικών του Champions League το 2009 με τις διαιτητικές αποφάσεις του Όβρεμπο εις βάρος των «μπλε» στον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα.

Ο Τζον Όμπι Μίκελ που σ' εκείνο το παιχνίδι ήταν στον πάγκο αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ από τον Γκους Χίντινκ, εξιστόρησε στην συνδρομητική ιστοσελίδα theAthletic όλα όσα εκτυλίχθηκαν στους εσωτερικούς χώρους του «Στάμφορντ Μπριτζ» με την Μπαρτσελόνα να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό της Ρώμης.

«Στ' αποδυτήρια γινόταν χαμός, μπουκάλια πετούσαν, πράγματα, τραπέζια έσπαγαν... Όλοι φώναζαν και ήταν έξαλλοι. Ήταν θεότρελη νύχτα αν και θα μπορούσε να πει κάποιος πως τότε για την Τσέλσι ένα αρνητικό αποτέλεσμα όντως προκαλούσε χαμό στ' αποδυτήρια. Δεν ήταν αποδεκτή η ήττα. Ο Ντρογκμπά έχασε την ψυχραιμία του στον αγωνιστικό χώρο και μετά όλα έγιναν στ' αποδυτήρια».

Για όσους δεν θυμούνται εκείνο το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί στο ισόπαλο 1-1, με τον Όβρεμπο να κάνει... όργια και να κλείνει τα μάτια σε αρκετές περιπτώσεις που θα έπρεπε να έχει σφυρίξει υπέρ της Τσέλσι.

Φυσικά το χέρι στο φινάλε και το... καροτσάκι του Μπάλακ δεν θα ξεχαστούν ποτέ από κανέναν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα