Τούχελ: «Κανείς δεν θα θέλει να παίξει μαζί μας»!

Τούχελ: «Κανείς δεν θα θέλει να παίξει μαζί μας»!

Κώστας Ζάλιαρης
Τούχελ: «Κανείς δεν θα θέλει να παίξει μαζί μας»!

bet365

Ο Τόμας Τούχελ με την αυτοπεποίθηση που του χάρισε το 2-0 της Τσέλσι επί της Ατλέτικο και η τεράστια αλλαγή που έχει καταφέρει εκείνος στους «μπλε», τόνισε πως στη συνέχεια του Champions League κανείς δεν θα θέλει να παίξει με την ομάδα του!
Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Γερμανός προπονητής έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα τρομερά βελτιωμένο σύνολο, όχι μονάχα στο τακτικό κομμάτι και το αγωνιστικό στυλ, αλλά πολύ περισσότερο στην φιλοσοφία του παιχνιδιού και το πόσο aggressive μπορούν να γίνουν οι «μπλε», όπως παρουσίασαν στον επαναληπτικό με την Ατλέτικο στο Λονδίνο.

«Είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν θα θέλει πλέον να παίξει μαζί μας και εμείς δεν έχουμε λόγο να φοβηθούμε κανέναν από τους επόμενους αντιπάλους μας. Δικαιούμασταν 100% την πρόκριση ήταν μια εξαιρετική προσπάθεια από την ομάδα μας και απ' όσους ήταν στο χορτάρι και από αυτούς στον πάγκο αλλά και από την... εξέδρα (σ.σ. εκεί που πανηγύριζαν μόνοι τους οι Τιάγκο, Ζορζίνιο και Μάουντ)» ήταν τα λόγια του πανευτυχή Τούχελ.

Διαβάστε επίσης:

Υπέροχοι Τιάγκο Σίλβα, Μάουντ και Ζορζίνιο, πανηγύριζαν μόνοι τους στην εξέδρα! (vid)

Τσέλσι: Το τρομερό σπριντ του Καντέ στο 94'! (vids)

Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης: Ρούντιγκερ και Ζούμα έβαλαν τον Ερμόσο στη θέση του (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα