Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0: Αναγεννημένη και... απόρθητη στους «8» (vid)

Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0: Αναγεννημένη και... απόρθητη στους «8» (vid)

bet365

Η Τσέλσι του Τούχελ «έπνιξε» την Ατλέτικο, επικράτησε 2-0 εντός έδρας και βρέθηκε με δυο νίκες στα προημιτελικά του Champions League.

Η Τσέλσι του Τούχελ ξέρει να κρατάει το μηδέν, ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει και ξέρει να προκρίνεται!!! Οι Μπλε μετά τη νίκη στη Μαδρίτη, κατάφεραν να «εγκλωβίσουν» και στο Λονδίνο την Ατλέτικο, επικράτησαν 2-0 και βρέθηκαν στα προημιτελικά του Champions League! Οι Μαδριλένοι ήταν σκιά του καλού τους εαυτού, δεν είχαν καθαρό μυαλό, δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα κι έμειναν εκτός διοργάνωσης!

Φώναξε για πέναλτι η Ατλέτικο, απάντησε με γκολ η Τσέλσι

Καλός ρυθμός με το... καλησπέρα του ματς, με την Ατλέτικο να πιέζει ψηλά, αλλά την Τσέλσι να αντιδρά ιδανικά και να μην αφήνει τους Μαδριλένους να γίνουν απειλητικοί. Αντίθετα, όταν οι Μπλε αποφάσισαν να γίνουν επιθετικοί, οι Ισπανοί τα έβρισκαν δύσκολα. Στο 26' είχαμε τη φάση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της Ατλέτικο. Ο Αθπιλικουέτα έκανε το λάθος, φαίνεται να τραβά τον Καράσκο που βγήκε απέναντι από τον Μεντί, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε παράβαση.

Η Τσέλσι μετά το ημίωρο ανέβασε την απόδοσή της, κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα, εκμεταλλεύθηκε τις αμυντικές αδυναμίες της αντιπάλου και βρήκε δίχτυα. Ο Χάβερτς ξεκίνησε υπέροχα την κούρσα, μοίρασε στον Βέρνερ, ο Γερμανός έκανε εξαιρετική ασίστ και ο Ζίγιεχ πέτυχε το 1-0. Η Ατλέτικο δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, αντίθετα, οι Μπλε κυκλοφορούσαν εξαιρετικά τη μπάλα, είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και στο 45’ θα μπορούσαν να βρουν και δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Κόβασιτς πέρασε άουτ.

Κράτησε εύκολα η Τσέλσι

Οι Λονδρέζοι μπήκαν δυνατά και στο 48’ ο Ομπλακ είχε μεγάλη επέμβαση στην προσπάθεια του Ζίγιεχ! Ο Σουάρες έμεινε χωρίς γκολ για 28ο σερί εκτός έδρας ματς στη διοργάνωση, τη θέση του πήρε ο Κορέα, αλλά η Ατλέτικο δεν ήταν σε θέση να φανεί απειλητική. Η Τσέλσι ήταν εξαιρετικά στημένη και δεν άφηνε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης. Οι Μαδριλένοι δεν είχαν καθαρό μυαλό και κάποιες ατομικές προσπάθειες του Ζοάο Φέλιξ δεν είχαν αποτέλεσμα.

Οι Μπλε είχαν πολλές δυνάμεις και στο 84’ απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα, μιας και η Ατλέτικο έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Σάβιτς χτύπησε τον Ρούντιγκερ. Η Ατλέτικο θα μπορούσε να ισφοαρίσει στις καθυστερήσεις με τον Φέλιξ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Αντίθετα, η Τσέλσι είδε τον Εμερσον λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του να πετυχαίνει γκολ και να διαμορφώνει το 2-0!

Tσέλσι: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο (90' Τσίλγουελ), Ζουμά, Ρούντιγκερ, Τζέιμς, Κόβασιτς, Καντέ, Ζίγιεχ (77' Πούλισικ), Χάβερτς (90' Εμερσον), Βέρνερ (83' Οντόι)

Ατλέτικο: Ομπλακ, Σάβιτς, Τρίπιερ (69' Λεμάρ), Χιμένες, Λόντι (46' Ερμόσο), Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (53' Ντεμπελέ), Γιορέντε, Σουάρες (59' Κορέα), Φέλιξ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY AΓΩΝΑ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα