Η τέλεια κομπίνα στο φάουλ της Αταλάντα και η τρομερή εκτέλεση του Μουριέλ (vid)

Κώστας Τόπας
Η τέλεια κομπίνα στο φάουλ της Αταλάντα και η τρομερή εκτέλεση του Μουριέλ (vid)

bet365

Με μία απίστευτη εκτέλεση φάουλ ο Λουίς Μουριέλ σκόραρε κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Κουρτουά.
Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η Αταλάντα δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη ρεβάνς με την Ρεάλ στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο», γνωρίζοντας παράλληλα και τον αποκλεισμό από το Champions League.

Στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης, η ιταλική ομάδα κατάφερε να μειώσει σε 2-1 χάρη στην φανταστική εκτέλεση φάουλ του Λουίς Μουριέλ (ο πρώτος Κολομβιανός που σκοράρει με εκτέλεση φάουλ στη διοργάνωση), η οποία όπως αποδείχθηκε ήταν δουλεμένη από τους παίκτες του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι.

Κι αυτό διότι, λίγο πριν ο Μουριέλ εκτελέσει το φάουλ, οι Ντε Ρόον, Πεσίνα και Τζίμσιτι είχαν στήσει ένα τείχος προκειμένου να ξεγελάσουν τους παίκτες της Ρεάλ. Μόλις ο 29χρονος Κολομβιανός άρχισε να παίρνει τα βήματα για να εκτελέσει, οι τρεις συμπαίκτες του «έσπασαν» το τείχος κι έτρεξαν προς τη μεγάλη περιοχή. Κάτι που αιφνιδίασε και τους αμυντικούς των «μερένγκες» και τον Τιμπό Κουρτουά, με τον τελευταίο μάλιστα να βλέπει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα