Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα: Έγκλημα Σπορτιέλο, τιμωρία Μπενζεμά, 1-0 και 70 Champions γκολ! (pic & vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα: Έγκλημα Σπορτιέλο, τιμωρία Μπενζεμά, 1-0 και 70 Champions γκολ! (pic & vid)

bet365

Τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Αταλάντα, Μάρκο Σπορτιέλο, ο οποίος χάρισε την μπάλα στον Λούκα Μόντριτς, ώστε ο Κροάτης να σερβίρει στον Καρίμ Μπενζεμά το γκολ της... ηρεμίας για την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γάλλο να φτάνει τα 70 γκολ στο Champions League, όντας πίσω από μόλις τέσσερις παίκτες.

Η Αταλάντα είχε μπει καλύτερα στη ρεβάνς με την Ρεάλ Μαδρίτης, έδειχνε να πιστεύει στην ανατροπή, αλλά η Βασίλισσα τιμώρησε την... ασέβειά της. Σε αυτό, βεβαίως, βοήθησε ο τερματοφύλακας των Ιταλών, Μάρκο Σπορτιέλο, ο οποίος έκανε τραγικό λάθος, έδωσε την μπάλα στον Λούκα Μόντριτς και ο Κροάτης σέρβιρε την μπάλα στον... συνήθη ύποπτο Καρίμ Μπενζεμά, ώστε ο Γάλλος να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους Μαδριλένους με το 1-0 (34').

Με το γκολ αυτό, μάλιστα, ο Μπενζεμά έφτασε τα 70 στην καριέρα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Μόλις τέσσερις παίκτες, όλοι θρύλοι, είναι μπροστά από τον Γάλλο στη σχετική λίστα: Κριστιάνο Ρονάλντο (134), Λιονέλ Μέσι (120), Ρόμπερτ Λεβαντόφκι (72) και Ραούλ (71).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα