Μπρούνο Φερνάντες υπέρ Κριστιάνο: «Κανείς δεν μπορεί να νικήσει μόνος του»

Gazzetta team
Μπρούνο Φερνάντες υπέρ Κριστιάνο: «Κανείς δεν μπορεί να νικήσει μόνος του»

bet365

Ο Πορτογάλος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, υπερασπίστηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την σκληρή κριτική που δέχθηκε ο συμπατριώτης του για τον αποκλεισμό της Γιουβέντους στο Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χρεώθηκε το μεγαλύτερο ποσοστό του αποκλεισμού της Γιουβέντους στο Champions League και ο Μπρούνο Φερνάντες έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του στην Εθνική Πορτογαλίας, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

«Ο Κριστιάνο είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου και η νοοτροπία του αποτελεί έμπνευση για όσους ασχολούμαστε με αυτό το άθλημα. Έχει κατακτήσει τα πάντα, αλλά κανείς δεν μπορεί να νικήσει μόνος του» επισήμανε χαρακτηριστικά ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Καταλαβαίνω ότι η παρουσία του στη Γιουβέντους προκάλεσε μεγάλες προσδοκίες για το Champions League, αλλά όταν μια ομάδα χάνει, χάνει το σύνολο, όχι μόνο ένας παίκτης» πρόσθεσε ο Μπρούνο, λέγοντας πάντως για την πρόκριση της Πόρτο ότι «δεν με εξέπληξε. Έχει νοοτροπία νικητή, παίζει δυναμικό ποδόσφαιρο και περίμενα ότι αυτό θα δημιουργούσε προβλήματα στη Γιουβέντους».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα