Champions League: Στη Βουδαπέστη και το Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ

Champions League: Στη Βουδαπέστη και το Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ

Βασίλης Τεμπέλης
Champions League: Στη Βουδαπέστη και το Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ

bet365

Η UEFA ανακοίνωσε ότι και η ρεβάνς ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Γκλάντμπαχ (16/3, 22:00) θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη, όπως συνέβη και με το πρώτο ματς.

Η Γκλάντμπαχ αντιμετώπισε ως τυπικά γηπεδούχος τη Μάντσεστερ Σίτι στις 24 Φεβρουαρίου στη Βουδαπέστη για το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ματς στο πλαίσιο των 16 του Champions League.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στην Πούσκας Αρένα λόγω των περιορισμών για την αναχαίτιση του κορονοϊού. Μπορεί όλα να έδειχναν ότι η ρεβάνς θα γινόταν στο Μάντσεστερ και τη φυσική έδρα της Σίτι («Έτιχαντ»), αλλά η UEFA ανακοίνωσε την Τετάρτη (10/3) ότι και το δεύτερο ματς με τυπικά γηπεδούχο την αγγλική ομάδα (16/3, 22:00) θα διεξαχθεί στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Η γερμανική ομάδα εφόσον ταξίδευε για το Μάντσεστερ, θα έπρεπε να μπει με την επιστροφή της σε καραντίνα κάτι που θα επηρέαζε το καλεντάρι της στις εγχώριες διοργανώσεις. Στο πρώτο ματς υπενθυμίζεται ότι η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε «εκτός έδρας» (0-2) με τα γκολ των Μπερνάρντο Σίλβα και Γκαμπριέλ Ζεζούς βάζοντας πλώρη για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα