Με Κριστιάνο... χειρότερα στην Ευρώπη η Γιουβέντους (vid)

Με Κριστιάνο... χειρότερα στην Ευρώπη η Γιουβέντους (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Με Κριστιάνο... χειρότερα στην Ευρώπη η Γιουβέντους (vid)

bet365

Αν και το καλοκαίρι του 2018 η απόκτησή του σκόρπισε ελπίδες για ευρωπαϊκές επιτυχίες, αντ' αυτού και ο Κριστιάνο και η Γιουβέντους έχουν αποτύχει παταγωδώς τα τελευταία χρόνια στο Champions League.
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η «Γηραιά Κυρία» απέναντι στην Πόρτο των δέκα παικτών από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο του μεταξύ τους επαναληπτικού στο Τορίνο, κατάφερε μονάχα να οδηγήσει το ματς στην παράταση επικρατώντας 2-1, όσο είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι, όμως, οι «δράκοι» τελικά... πέταξαν τις φωτιές τους.

Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο κατάφερε με το εις βάρος της 3-2 που διαμορφώθηκε στο εξτρά ημίωρο να περάσει στα προημιτελικά του φετινού Champions League και κάπως έτσι η Γιουβέντους αποτυγχάνει για τρίτη διαδοχική χρονιά να βρεθεί ένα βήμα μετά τη φάση των «8» της διοργάνωσης.

Πριν από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η ιταλική ομάδα είχε φτάσει σε δυο ευρωπαϊκούς τελικούς σε μια τριετία (2015, 2017), ενώ, ο CR7 για πρώτη φορά έπειτα από 15 χρόνια δεν καταφέρνει να βρεθεί στα προημιτελικά σε διαδοχικές αγωνιστικές περιόδους!

Διαβάστε επίσης:

Ιστορικό δράμα για τον «άκαπνο» Κριστιάνο Ρονάλντο: Λιγότερα γκολ σε 3 σεζόν με τη Γιούβε από 1 με την Ρεάλ!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα