Έντονη κριτική στη Γιουβέντους από τον ιταλικό Τύπο: «Μαύρη νύχτα» (pics & vid)

Gazzetta team
Έντονη κριτική στη Γιουβέντους από τον ιταλικό Τύπο: «Μαύρη νύχτα» (pics & vid)

bet365

Εντονη κριτική στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους υπόλοιπους παίκτες της Γιουβέντους ασκεί ο ιταλικός Τύπος μετά την αποκλεισμό από την Πόρτο.

Η Γιουβέντους, παρά τη νίκη της με 3-2 επί της Πόρτο, δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του Champions League. Ετσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμπληρώνει τρεις σερί σεζόν που δεν φτάνει, τουλάχιστον, στα ημιτελικά.

Ο ιταλικός Τύπος ασκεί έντονη κριτική στους «μπιανκονέρι» για το γεγονός ότι γι' ακόμη μία χρονιά, δεν βρίσκονται στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ κάνει ειδική αναφορά στους Ρονάλντο και Πίρλο.

Η εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» κάνει λόγο για «μαύρη νύχτα» για τη Γιουβέντους ενώ η «Tuttosport» τονίζει πως θα πρέπει να γίνουν άμεσα ριζικές αλλαγές στην ομάδα.

Η «Corriere dello Sport» έβαλε στο στόχαστρο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας για «προδοσία» από τον Πορτογάλο, λόγω της κακής του απόδοσης στο συγκεκριμένο ματς.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα