Καπέλο κατά Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ασυγχώρητο το λάθος του» (pics & vid)

Gazzetta team
Καπέλο κατά Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ασυγχώρητο το λάθος του» (pics & vid)

bet365

Ο άλλοτε προπονητής των Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, Φάμπιο Καπέλο, τα έβαλε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο επειδή πήδηξε και γύρισε την πλάτη στο φάουλ του Σέρτζιο Ολιβέιρα, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει κάτω από το τείχος και να καταλήξει στα δίχτυα του Σέζνι, «αποτελειώνοντας» την Γηραιά Κυρία.

Όλα τα είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η κριτική του Φάμπιο Καπέλο του έλειπε. Μετά τον αποκλεισμό – σοκ της Γιουβέντους από την Πόρτο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκλεισε με κρότο άλλη μια αποτυχημένη σεζόν στο Champions League.

Συν τοις άλλοις, ο «CR7» τα... άκουσε από τον Ιταλό άλλοτε τεχνικό των Γιούβε και Ρεάλ Μαδρίτης, μεταξύ άλλων επειδή, όντας στο τείχος, πήδηξε και γύρισε την πλάτη στο φάουλ του Σέρτζιο Ολιβέιρα, με την μπάλα να περνάει από κάτω του και να αιφνιδιάζει τον Βόιτσεχ Σέζνι, στο γκολ που έβαλε... ταφόπλακα στις ελπίδες πρόκρισης των Μπιανκονέρι.

«Δεν μπορείς να πας έτσι στο τείχος. Πριν καν φύγει η μπάλα, ο Κριστιάνο είχε ήδη γυρίσει. Οι παίκτες στο τείχος δεν πρέπει να φοβούνται, πρέπει να πηγαίνουν γνωρίζοντας ότι μπορεί να τους βρει η μπάλα. Αυτό είναι ένα ασυγχώρητο λάθος που δεν χωράει δικαιολογίες» είπε ο βετεράνος προπονητής με την ιδιότητα του σχολιαστή του «Sky Sport Italia», αναφερόμενος στον Κριστιάνο, αλλά και στον Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα