Επίθεση Γκασπερίνι για τη διαιτησία στο Αταλάντα-Ρεάλ: «Κατέστρεψαν το ματς, σκοτώνουν το ποδόσφαιρο» (vid)

Gazzetta team
Επίθεση Γκασπερίνι για τη διαιτησία στο Αταλάντα-Ρεάλ: «Κατέστρεψαν το ματς, σκοτώνουν το ποδόσφαιρο» (vid)

bet365

Έξαλλος με τη διαιτησία και την αποβολή του Φρόιλερ εμφανίστηκε ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι μετά το τέλος του ματς, χαρακτηρίζοντας «ποδοσφαιρική αυτοκτονία» την απόφαση που άλλαξε τον ρου της αναμέτρησης.

Ευθεία επίθεση κατά της διαιτησίας με βαριές εκφράσεις εξαπέλυσε ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Αταλάντα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ιταλός τεχνικός των Μπεργκαμάσκι ήταν έξω φρενών για την αποβολή στον Φρόιλερ, εξ αιτίας της οποίας η Αταλάντα έπαιξε από το 17’ με παίκτη λιγότερο και άλλαξε όλο το παιχνίδι της για να κρατήσει το μηδέν.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Γκασπερίνι ξέσπασε, κατηγορώντας διαιτητή και VAR ότι «κατέστρεψαν το ματς», ενώ χαρακτήρισε τη συνολική διαιτητική προσέγγιση ως «ποδοσφαιρική αυτοκτονία».

«Το ματς καταστράφηκε. Δεν ξέρω ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα, αλλά θα ήταν άλλο ματς, πιο όμορφο, πιο επιθετικό. Το τάκλιν είναι τέχνη στο ποδόσφαιρο, όπως είναι και η ντρίμπλα. Αποφάσεις όπως η αποψινή με τον Φρόιλερ αποθαρρύνει τους παίκτες να μαθαίνουν και να εφαρμόζουν το τάκλιν. Αυτή είναι η πρόθεση των διαιτητών, να το εξαφανίσουν εντελώς κι αυτό είναι ποδοσφαιρική αυτοκτονία. Δεν θα πω κάτι άλλο, γιατί η UEFA θα με αποκλείσει για δύο μήνες. Αλλά δεν γίνεται να έχουμε διαιτητές που δεν έχουν παίξει ποτέ ποδόσφαιρο και δεν μπορούν να διακρίνουν το φάουλ από το τάκλιν. Αν δεν το καταλαβαίνουν, ας αλλάξουν επάγγελμα. Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας στη NASA για να καταλάβεις τέτοια πράγματα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα