Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ζέσους το 0-2, «ρέφαρε» για τη φάση που εξόργισε τον Πεπ (vid)

Gazzetta team
Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ζέσους το 0-2, «ρέφαρε» για τη φάση που εξόργισε τον Πεπ (vid)

bet365

Ο Γκάμπριελ Ζέσους έκανε με κοντινή προβολή ό,τι δεν μπόρεσε λίγα λεπτά πριν, στο τετ-α-τετ που προκάλεσε την οργή του Πεπ Γκουαρδιόλα κι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Από τα νεύρα και το ξέσπασμα στο χειροκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Γκάμπριελ Ζέσους χρειάστηκε έντεκα λεπτά. Στο 54’, ο Βραζιλιάνος φορ βρέθηκε στο τετ-α-τετ με τον Ζόμερ, αλλά δεν είδε ότι ακολουθούσε αντίπαλος και καθυστέρησε υπερβολικά να πλασάρει, εξοργίζοντας τον Καταλανό τεχνικό. Ωστόσο, στο 65’, ρέφαρε για την ευκαιρία που έχασε, ολοκληρώνοντας με ιδανική προβολή ανάμεσα στα σώματα την πορτογαλική συνεργασία-καρμπόν του πρώτου γκολ, με σέντρα Κανσέλο και κεφαλιά-πάσα του Μπερνάντο Σίλβα για το 2-0 των Πολιτών κόντρα στη Γκλάντμπαχ. Έτσι, ο Ζέσους έμεινε πιστός στην παράδοση που χτίζει, έχοντας σκοράρει πλέον και στα πέντε ματς των νοκ-άουτ στο Champions League που έχει αγωνιστεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα