Champions League 24/02: Η «διαστημική» Σίτι και το «ροντέο» του Μπέργκαμο

Gazzetta team
Champions League 24/02: Η «διαστημική» Σίτι και το «ροντέο» του Μπέργκαμο

bet365

Το πρώτο σκέλος της φάσης των «16» του Champions League ολοκληρώνεται απόψε, με δύο αναμετρήσεις εντελώς διαφορετικών παραμέτρων.

Στην ουδέτερη Βουδαπέστη, η προβληματική τον τελευταίο μήνα Γκλάντμπαχ, υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη, Μάντσεστερ Σίτι. Δεν σηκώνει αμφισβήτηση ο φαβοριτισμός των Άγγλων, τόσο για το διπλό απόψε όσο και για την πρόκριση στα προημιτελικά. Αισίως, το αήττηο σερί τους έχει φτάσει στους 25 αγώνες (22-3-0), με 18 διαδοχικές νίκες!

Στο ίδιο διάστημα, οι «Σίτιζενς» έχουν πετύχει 2 ή περισσότερα γκολ σε 17 περιπτώσεις, με πρώτους σκόρερ τους Ιλκάι Γκουντογκάν (11 γκολ) και Ραχίμ Στέρλινγκ (8 γκολ). Το να βρει δίχτυα απόψε ο Γερμανός χαφ προσφέρεται σε ενισχυμένη απόδοση, όπως και το combo να κερδίσει η Σίτι και να σκοράρει ο Άγγλος εξτρέμ.

Εντελώς διαφορετική και σαφώς πιο ισορροπημένη είναι η κατάσταση στο Αταλάντα-Ρεάλ. Το σύνολο του Γκασπερίνι βρίσκεται σε πολύ καλό… φεγγάρι (1 ήττα στα 20 πιο πρόσφατα), γεγονός που το καθιστά φαβορί στο σετ αποδόσεων. Η Ρεάλ καλείται να διαχειριστεί τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει στην απόδοσή της. Το τελευταίο, μετέτρεψε την πλειονότητα των φετινών ευρωπαϊκών παιχνιδιών της σε… ροντέο.

Δίπλα στη λέξη «ροντέο», συναντάμε και το όνομα της Αταλάντα! Μία σύντομη ματιά στα νούμερά της συναινούν σε αυτό: στα 11 από τα 16 πιο πρόσφατα ματς σημειώθηκαν τουλάχιστον 3 γκολ, φέτος στο Μπέργκαμο δέχτηκε 8 γκολ στο Champions League (2,6 μ.ό.). Εν ολίγοις γκολ και θέαμα, που ισοδυναμεί με Goal/Goal & Over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.77!

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα