Νοvileague με το γνωστό σκορ του Τσόλο και Φέλιξ

Gazzetta team
Νοvileague με το γνωστό σκορ του Τσόλο και Φέλιξ

bet365

Η Novileague επιστρέφει με Champions League και το ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Τσέλσι.

Η Σίτι έβαλε γκολ στο 3' με τον Στέρλινγκ (και με κεφαλιά παρακαλώ), κατέβασε ταχύτητα και πήρε ακόμα μια νίκη μέσα στην έδρα της Αρσεναλ. Την Δευτέρα Novileague δεν είχαμε, αλλά τώρα με Champions League επιστρέφουμε κανονικά.

Και με το Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι μπαίνουμε στην 26η αγωνιστική της Novileague η οποία θυμίζουμε πως στο τέλος θα μοιράσει 1.000.000 ευρώ σε όποιον φτάσει τις 35 σωστές προβλέψεις στα σκορ (στις συνολικά 100 αγωνιστικές). Κι όλα αυτά εντελώς δωρεάν.

Επίσης, υπάρχουν και τα πέντε μίνι πρωταθλήματα (κάθε 20 αγωνιστικές) τα οποία δίνουν έξτρα 20.000 ευρώ (για τα σκορ) και 2.000 ευρώ (για τους σκόρερ).

Επίσης για το ευρωπαϊκό 3ημερο υπάρχει και η έξτρα προσφορά των 300 ευρώ (επίσης εντελώς δωρεάν) για τα ματς Ατλέτικ-Τσέλσι, Αταλάντα-Ρεάλ Μαδρίτης και Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός. Οποιος βρει και τα 3 σκορ θα κερδίσει 300 ευρώ!

Ξεκίνα από σήμερα στη νέα Novileague

Πάμε τώρα στο ματς. Ατλέτικο λοιπόν κόντρα στην Τσέλσι. Και θα πάμε με την δεύτερη καλύτερη προϊστορία Το αγαπημένο σκορ της Ατλέτικο κάθε φορά που αντιμετωπίζει αγγλική ομάδα (ανεξαρτήτως έδρας) είναι το 1-1 (έχει βγει 8 φορές). Εμείς θα πάμε με το δεύτερο πιο συχνό. Το 1-0 (7 φορές). Το αγαπημένο του Τσόλο!

Και ποιος θα το βάλει το γκολ; Οχι, ο Σουάρες που όλοι περιμένουν (λογικά ο Τούχελ θα έχει πλάνο να τον εξουδετερώσει), αλλά ο Ζοάο Φέλιξ. Θα προτιμήσουμε τον Πορτογάλο εξτρέμ ο οποίος θα είναι στην βασική 11αδα του Σιμεόνε.

Οπως βλέπετε στις βαθμολογίες τώρα για το δεύτερο μίνι πρωτάθλημα, υπάρχουν τρεις που έχουν το 5/5 στους σκόρερ (!) ενώ επίσης τρεις βρίσκονται στην πρώτη θέση των σκορ που έχουν βρει μόλις 2/5.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ακόμα και σήμερα μπορείτε να μπείτε στο παιχνίδι, καθώς οι βαθμολογίες σε «Ακριβές Σκορ» και «Σκόρερ» για τη 2η περίοδο (20 αγωνιστικές, 44.000€ εγγυημένα*) ξεκίνησαν από την αρχή. Ωστόσο στους σκόρερ όπως γράψαμε έχουν ξεφύγει ήδη 3 αλλά στα σκορ όλα είναι ανοιχτά.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Συνεχίζεται, παράλληλα, η κούρσα για το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000€, που θα κερδίσει ο παίκτης ή οι παίκτες που μετά την ολοκλήρωση και των 5 περιόδων (100 αγωνιστικές) θα έχουν 35 ή περισσότερες σωστές προβλέψεις στην κατηγορία «Ακριβές Σκορ».

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα