Πόρτο – Γιουβέντους: «Τραγικό» λάθος Μπεντανκούρ-Σέζνι και 1-0 στα 60''! (vid)

Gazzetta team
Πόρτο – Γιουβέντους: «Τραγικό» λάθος Μπεντανκούρ-Σέζνι και 1-0 στα 60''! (vid)

bet365

Από τη «γκάφα» του Μπεντανκούρ στην πάσα και τον Σέζνι που δεν «μυρίστηκε» τη φάση, ο ψιλιασμένος Ταρεμί είπε «ευχαριστώ» και άνοιξε το σκορ για την Πόρτο μόλις στα 60'' του ματς κόντρα στη Γιουβέντους.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν μπορούσε να φανταστεί τέτοιο ιδανικό ξεκίνημα, ο Αντρέα Πίρλο δεν γινόταν να προβλέψει τέτοιο ολέθριο σφάλμα μετά από ένα λεπτό στο ματς. Η Πόρτο πήρε «κεφάλι» στο σκορ μόλις στα 60’’, χάρη στην οξυδέρκεια του Ταρεμί να κυνηγήσει τη φάση και την «τραγική» συνεννόηση των Μπεντανκούρ-Σέζνι.

Ο Ουρουγουανός πιεζόμενος έκανε εντελώς άστοχο και παρακινδυνευμένο γύρισμα στον Πολωνό κίπερ, εκείνος δεν είχε γρήγορη αντίδραση και ο Ταρεμί το εκμεταλλεύτηκε άριστα, ανοίγοντας το σκορ από πολύ νωρίς στο ματς, με το παρθενικό του γκολ στο Champions League!

Παράλληλα, αυτό ήταν το τρίτο γρηγορότερο γκολ που δέχονται οι Μπιανκονέρι στον θεσμό, μετά από εκείνο του Αλάμπα (25'') το 2013 και του Μόλερ (37'') στο Ντόρτμουντ-Γιούβε το 1995

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα